Oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz

Gelecek Partisi'ni kuran eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Davutoğlu, "Kendi oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz" dedi.

 Oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz
17 Şubat 2020 - 09:33 - Güncelleme: 18 Şubat 2020 - 10:37
Partisinin İstanbul il başkanlığı açılışında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken bir göndermede bulundu. 

Davutoğlu, "Kendi oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz" ifadelerini kullandı. 

Davutoğlu'nun bu sözleri, Erdoğan'ın askerliğini bedelli olarak yaptığı bilinen oğulları Bilal Erdoğan'ı ve çürük raporu aldığı iddiaları ortaya atılan Ahmet Burak Erdoğan'ı getirdi.

"İÇİNDEN ÇIKTIĞIMIZ PARTİLERİN DEVAMI DEĞİLİZ"



Partisinden istifa eden Davutoğlu ayrıca, "Nice hakaretlere rağmen ağzımızdan kem söz çıkmadı. Bundan sonra da çıkmayacak. Dilimiz bozulmayacak. Geçmişi reddetmeyiz ama nasıl Demokrat Parti içinden çıktığı partinin devamı değilse biz de içinden çıktığımız partilerin devamı değiliz. Yeni bir geleceğe yürüyen gelecek öncüleriyiz. Anlaştığımız şeyler ilkelerdir. şatafat, kibir, şeffaflıktan kopuş ve yolsuzluk ekonomi kaynaklarını tüketiyor. Kendi oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum