Öldu-denilen-kizin-yasadigi-yasadigi-sanilan-kizin-oldugu-ortaya-cikti

Beşiktaş'ta 3'ü çocuk 4 kişinin öldüğü trafik kazasının ardından acı bir gerçek ortaya çıktı. Toprağa verilen 9 yaşındaki Hiranur'un yaşadığı, yaşadığı sanılan 9 yaşındaki Gülnur'un ise hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Öldu-denilen-kizin-yasadigi-yasadigi-sanilan-kizin-oldugu-ortaya-cikti
30 Haziran 2019 - 11:07
Beşiktaş’ta 9 Haziran tarihinde trafik magandalarının TEM otoyolunda makas atarak ilerlemesi nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Kazada 3'ü çocuk 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kazada anne Seyhan Özçelik ile çocukları Hiranur (9) ve Musap (8) ve Nurullah Eray'ın oğlu Yusuf Eray’ın (8) öldüğü açıklanırken, Nurullah Eray’ın kızı Gülnur’un (8) ağır yaralandığı açıklandı. Cenazeler Muş ve Bitlis’e götürülerek defnedildi. Kazadan kurtulan Nurullah Eray, ağır yaralı olarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören ve yüzü sargı bezleriyle sarılı olan kızının iyileşmesi için her gün dualar etti.

KIZI GÜLNUR'A SESLENEN BABA ERAY, 'DAYI BEN HİRANUR'UM' YANITI ALDI

Kazadan günler sonra hastaneden baba Eray’a, kızının uyandığı, solunum cihazından ayrıldığı ve onu görmeye gelebileceğini ileten bir haber geldi. Hemen hastanenin yolunu tutan baba, kızının yanına gelerek "Gülnur ben geldim yavrum" dedi. Çocuktan gelen "Dayı ben Hiranur'um” yanıtı ile herkes adeta şoke oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum