Ölüm Döşeğindeki CIA Ajanından UFO İtirafı!

Eski CIA ajanı ölüm döşeğinde tüyler ürpertici UFO Area 51 itirafında bulundu

Ölüm Döşeğindeki CIA Ajanından UFO İtirafı!
28 Kasım 2022 - 23:20 - Güncelleme: 29 Kasım 2022 - 08:21

CIA için çalıştığı iddia edilen kimliği belirsiz bir adam, hayatının sona ermekten korktuğu için hem yaşayan uzaylıları hem de uzaylı gemilerinden alınan parçaları ve kalıntıları gördüğünü iddia ediyor.

Ölüm döşeğindeki eski bir CIA ajanı , iddiaya göre dünya dışı bir uzay aracını ve yaşayan bir uzaylıyı yakaladığı iddiasıyla , kötü şöhretli Area-51 hakkında şok edici bir iddiada bulundu .

Ödüllü yönetmen Jeremy Corbell tarafından çekilen The Anonymous Interview filmi, ajanın tartışmalı bir iddiasını konu alıyor.

İddia edilen gözlemler, ajanın ordu ve istihbarat servislerinin bir üyesi olarak pozisyonunun kendisine erişim sağladığını söylemesinden sonra geldi.

77 yaşındaki adam, UFO araştırmacısı Richard Dolan ile konuşuyordu, ancak gerçek kimliğinden vazgeçmekten endişe duyduğu için "Anonim" e geçti.

Temsilci iddiasında bulunduktan sonra, 2013'te Washington'daki Ulusal Basın Kulübü'nde düzenlenen Citizens Hearing on Disclosure'da paylaşıldı.

Ajanın CIA'deki kariyeri boyunca sahte bir isim kullandığı iddia ediliyor.

Sözkonusu ajan, 1957 ile 1960 yılları arasında CIA için çalıştı, How's and Why's report, burada ABD'nin Güneydoğusundaki bir askeri üste fiziksel kanıtları analiz ettikleri bir yerde zaman geçirdi.

Gazeteci Linda Moulton Howe, adamla 1998'de "ajan Kewper" adıyla gittiği 11 saatlik ses kasetlerinde röportaj yaptı.

Röportajın ardından, iddiaya göre CIA tarafından daha fazlasını yapmaması konusunda uyarıldı.

Ancak 2013'te, yakında vefat edeceğinden korkarak, bu kez Dolan'la bir konuşma daha yapmak için saklandığı yerden çıktı.

ABD hükümeti tarafından bulunduğu ve alındığı iddia edilen eşyalara bakmak için 51. Bölgeye götürüldüğünü iddia etti - bunların arasında "Temmuz 1947'de New Mexico, Roswell'e düşen ve düşen" bir uçan daire olduğunu iddia etti.

Ayrıca orada canlı uzaylılar olduğunu ve S-4 tesisi Area-51'e götürüldüğünü iddia etti. Burada "canlı uzaylılar" gördüğünü iddia etti.

 "Bizi 13 veya 15 mil güneye s4'e götürdü ve farklı garaj kapısı açıklıkları gibi tamam ve bu garaj kapısı açıklıklarında farklı daire zanaatları vardı.

"İlk gemide Roswell gemisi vardı ve bir şekilde yere çakılmıştı ama görünüşe göre, bir çift dışında tüm uzaylılar öldü...

Roswell gemisi gerçekten garipti çünkü gerçekten ağır alüminyum folyoya benziyordu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum