Organize suç örgütlerine operasyon... "Mafya iklimine" tırpan

Odatv'nin önceki gün dikkat çektiği 'Mafya iklimi'ne yönelik 27 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı. 13 organize suç örgütü ile bu örgütlere silah temin eden 28 suç grubuna yönelik operasyonda 389 şüpheli için gözaltı kararı verildi.

Organize suç örgütlerine operasyon... "Mafya iklimine" tırpan
24 Aralık 2021 - 10:05 - Güncelleme: 24 Aralık 2021 - 21:18

datv ülkede oluşan 'mafya iklimi'ni 2 gün önce masaya yatırmıştı. Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, "Şu anki iklim bu insanlara karşı seri cevap verme konusunda çok aktif değil" ifadelerini kullanmış; Odatv Güvenlik Uzmanı, Emekli Polis Müdürü Feramuz Erdin ise "Hırsız ve arsızın bu kadar rahat hareket edememesi gerekir" uyarısında bulunmuştu. 

389 KİŞİYE GÖZALTI KARARI 

İçişleri Bakanlığı sokak ortalarında güpegündüz patlayan silahlara, birbirine kurşun yağdıran mafyalara, restoranları kana bulayan suç örgütlerine yönelik harekete geçti. Bakanlık'tan yapılan açıklamada "Organize suç örgütlerine yönelik 389 şüphelinin yakalanması amacıyla 27 ilde eş zamanlı "Tırpan" operasyonu başlatıldı" denildi.

13 ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı (KOM) ekiplerince, mafya tipi organize suç örgütleri ile bu örgütlere silah temin eden suç gruplarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon 13 organize suç örgütü ile bu örgütlere silah temin eden 28 suç grubuna yönelik gerçekleştiriliyor.

Ayrıntılar geliyor...

Odatv.com
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum