Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, dün kendisi hakkında, 'hayvandan aşağıdır', 'soros çocuğu' ve 'operasyon çocuğu' diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yüzleşmek için bugün saat 11.00'de İçişleri Bakanlığı'nın önüne tek başına gideceğini duyurmuştu.

Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda
06 Mayıs 2022 - 10:46 - Güncelleme: 06 Mayıs 2022 - 11:35

Ümit Özdağ, Zafer Partisi Genel Merkezi'nden bakanlığa doğru yola çıktı.

Özdağ, kısa yolculuğu sonrası bakanlığın önüne vardı. Özdağ'ın bakanlığa gitmesine engel olunuyor. Özdağ, "Beni göz altına mı alacaksınız?" diyerek tepki gösterdi.

Süleyman Soylu'ya seslenen Özdağ, "Kapının önüne gel, polisler senin özel bodyguard'ın değil. Polislerin arkasına saklanma. Sen Cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin" dedi.

Sözleri sonrası bakanlığın önünde arbede çıktı.

Ne olmuştu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün TGRT Haber canlı yayınına katılmış ve programda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın finanse ettiğini söylediği ve yapımcısının gözaltına alındığı 'Sessiz İstila' filmiyle ilgili konuştu. Soylu, Ümit Özdağ'ın “Bu filmi ben finanse ettim” açıklamalarına “Soros taktiğidir” diye yanıt verdi.

Ümit Özdağ ise sosyal medya hesabından Soylu'nun konuşmalarına yanıt verdi. Özdağ “Soylu, ‘Özdağ Soros taktikleri uyguluyor' demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros’tan değil, Toros’tan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi” mesajını paylaştı.

Program sunucusunun Soylu'ya bu yanıtı dile getirmek istemesi üzerine İçişleri Bakanı, Özdağ için “Adam yerine koymam, kabul etmem. İnsan yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur. Operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir. Haysiyetsiz adam” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan sert bir yanıt gelmişti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ şöyle konuşmuştu:

“Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı makamında böyle bir seviyenin oturmasını gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatım boyunca en sert eleştirileri yapmış olmama rağmen, hakkımda hakaret davası açılmış bir siyasetçi değilim.

Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyeceğim. Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı yansıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız.

Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle! Seni yarın içişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! O zaman göreceğiz kim operasyon çocuğu, kim Soros’un çocuğu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle”

YORUMLAR

  • 0 Yorum