Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye sorular

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Bahçeli’nin Cumhur İttifakı'nın devamına yönelik sözlerini değerlendirdi. Özel, "Senin yaptıklarına ancak iblis teşebbüs edecektir" dediğin birisi başta mı dursun Sayın Bahçeli? O gün doğru söylüyorsa bu adam nasıl ülkenin başında kalmalıdır. Bugün doğru söylüyorsa, o günkü laflara utanılmadan nasıl sahip çıkılmaktadır?" şeklinde konuştu.

Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye sorular
12 Eylül 2019 - 09:20
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalar yaptı.

Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın düşmesi, milletin devletin düşmesi anlamına geldiği için yanındayım” sözlerini eleştiren Özel, basın toplantısında kayda alınan videosunu da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Devlet Bahçeli’nin Türkiye Gazetesi’nden Süleyman Özışık’la yaptığı görüşmede dile getirdikleri, bugün birçok medya organında yer almıştı.

Özışık, Bahçeli’nin sözlerini, “Bedeli ne olursa olsun, Erdoğan’ı yalnızlığa terk etmek gibi bir düşüncesi yok. ‘Geçmişte AK Parti hakkında ne demişsem arkasındayım ama Erdoğan’ın yalnızlığını ayrı bir yere koyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’nın düşmesi, milletin devletin düşmesi anlamına geldiği için yanındayım’ diyor” şeklinde aktarmıştı.

Bahçeli’nin bu sözlerini CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, kameraların karşısına geçerek değerlendirdi. Özel şu ifadeleri kullandı: “Senin yaptıklarına ancak iblis teşebbüs edecektir" dediğin birisi başta mı dursun Sayın Bahçeli? O gün doğru söylüyorsa bu adam nasıl ülkenin başında kalmalıdır. Bugün doğru söylüyorsa, o günkü laflara utanılmadan nasıl sahip çıkılmaktadır?...."

YORUMLAR

  • 0 Yorum