Özgür Özel, Numan Kurtulmuş'la Görüştü: "Meclis Olağanüstü Toplanacak"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Kendisinden içinde bulunduğumuz yargı krizi ve darbe girişimiyle ilgili Meclis Danışma Kurulu'nu olağanüstü toplamasını talep ettim. Gün içerisinde bu yönde bir çağrı yapacağını belirtti" dedi.

Özgür Özel, Numan Kurtulmuş'la Görüştü: "Meclis Olağanüstü Toplanacak"
09 Kasım 2023 - 12:30
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Can Atalay’a 'hak ihlali' kararı veren AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunması krize yol açtı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yargıtay’ın Anayasa Mahkemesi’nin kararına uymayıp yüksek mahkemenin üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla ilgili dün yaptığı açıklamada “Bu bir darbe girişimidir” sözlerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özel, X hesabından yaptığı paylaşımda Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'la telefonla görüştüğünü ve Meclis Danışma Kurulu'nun olağanüstü toplamasını talep ettiğini dile getirdi.

İşte Özgür Özel'in paylaşımı:
"Sayın Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'la telefonla görüştüm ve kendisinden içinde bulunduğumuz yargı krizi ve darbe girişimiyle ilgili Meclis Danışma Kurulu'nu olağanüstü toplamasını talep ettim.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum