Paganların Seks Ritüelleri "Yok Artık!" Diyeceğiniz 14 Bilgi

Modern Paganizm bilindik inançların dışında olan dini bir hareket. Ayin veya doktrinlere dayanmayan Paganizm genellikle doğaya (tanrı ve tanrıçalara) ibadet ile ilgilenir.

Paganların Seks Ritüelleri "Yok Artık!" Diyeceğiniz 14 Bilgi
08 Mayıs 2018 - 21:11 - Güncelleme: 09 Mayıs 2018 - 21:18
seksmüzik1. Modern Pagan ritüellerinde seks yaygın değil...




 
Modern Pagan ritüellerinde seks yaygın değil...




Ritüellere insanlar çıplak olarak katılsa bile bunun seks ile bir bağlantısı yok. Çıplak olmalarının sebebi güven ve bağlılık duygusunu artırmak. Tabi ki seks ritüelleri de var ama amacı tanrı ve tanrıçaların birleşimini simgelemek. Adına ise "büyülü seks" diyorlar çünkü birleşimlerinden ortaya bir büyü çıkabileceğine inanıyorlar.




3. Büyülü seks genellikle halihazırda ilişkisi olan bir çiftin arasında oluyor...





 
Büyülü seks genellikle halihazırda ilişkisi olan bir çiftin arasında oluyor...



Birçok insanın seks ritüeli dendiği zaman kafasında ateşli ve terli bir seks partisi canlanıyor olsa da, genellikle seks ritüelleri zaten seks hayatı olan bir çiftin arasında gerçekleşiyor. Çoğu zaman çifti yalnız bırakmak için odadan çıkıyorlar. Paganlardan bazıları ise bir grup insanın önünde seks yapmaktan rahatsız olmuyor ve bu durumda kimse odayı terk etmiyor.






5. Orgazm esnasındaki düşünce büyülü bir şekilde önemlidir...


 





 
Orgazm esnasındaki düşünce büyülü bir şekilde önemlidir...



Orgazm boyunca farklı bir şey düşünmek her ne kadar zor olsa da asıl amaçlarını düşünmek Paganların temel görevi. Asıl amaçları seks ile büyüyü ortaya çıkarmak olduğu için, enerjinin en fazla oranda salındığı anda, yani orgazm sırasında bile büyüyü düşünmeleri gerekir. Eğer unuturlarsa istenilen enerjinin elde edilemeyeceğini düşünüyorlar. Orgazmın da tabii ki eğlenceli olduğunu ama bunu yaparken bir amaç doğrultusunda olması gerektiğine inanıyorlar.




7. Büyülü sekste Efkaristiya





 
Büyülü sekste Efkaristiya



Efkaristiya, Hristiyanlık'ta İsa'nın etini ve kanını temsil eden ekmek ve şaraptır. Paganlar seks ritüellerinde kullandıkları içeceklerin güçlü bir enerji ile dolduklarını düşünüyorlar. Daha öncede bahsedildiği gibi, bu içeceği bir tılsımın veya insanın üzerine sürürek ona büyülü bir enerji bulaştırabileceklerini düşünüyorlar. Regl dönemindeki kanın da bu kategoriye girdiğini düşünüyorlar.






9. Seks ritüelleri kişisel kurtuluşunuza ulaşmanıza yardımcı olur...





 
Seks ritüelleri kişisel kurtuluşunuza ulaşmanıza yardımcı olur...



Birçok Pagan seks ritüellerinin insanların kişisel kurtuluşların ulaşmaları için önemli olduğunu düşünüyor, çünkü seks büyüsünü tam anlamıyla yaşayabilmek için tarafların ruhsal, duygusal ve fiziksel olarak uygun olmaları gerekiyor. Partnerler o noktaya ulaşmak için kendilerini keşfediyorlar, bu durum da onları kişisel olarak kurtuluşlarına ulaştırıyor.








12. Öğretmenler öğrencileri ile herhangi bir seks ritüeli içerisinde bulunmuyorlar.





 
Öğretmenler öğrencileri ile herhangi bir seks ritüeli içerisinde bulunmuyorlar.



Sınıflarda uygulanan aynı kurallar Pagan çemberinde de uygulanıyor. İki tarafın da seksritüeline katılabilmesi için aynı seviyede büyü gücüne ve bilgiye sahip olmaları gerekiyor. Bazı gruplar ise rütbe sistemini kullanıyorlar. Örneğin Birinci Derece'ye sahipseniz Üçüncü Derece'den biriyle olamıyorsunuz.






14. Eski Paganlar tanrılara seks aracılığı ile ibadet ediyorlardı...


 





 
Eski Paganlar tanrılara seks aracılığı ile ibadet ediyorlardı...



Örneğin; Antik İsrail'de Kenanlılar doğurganlık tanrıçası Asherah'ı bir seks ritüeli ile kutsarlardı. Bu sayede Tanrıçanın, Tanrı Baal ile birlikte olup insanlarına doğurganlık vereceklerini düşünürlerdi. Babilliler kendi kadınlarını en az bir kez Afrodit'in tapınağında yabancı biriyle seks yapmaya zorlarlardı. Hititlilerde ise tapınak fahişeliği kutsal bir kurumdu. Eski ritüelleri gördüğünüzde günümüzdekileri daha masum bulabilirsiniz.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum