Pavyondaki tebliğcilerin yeni görüntüleri

Pavyonda oturan sarıklı ve cübbeli kişilerin Kur'an'dan ayetler okuyarak vatandaşlara çağrıda bulunan 'Tebliğciler' olduğu ortaya çıktı....

Pavyondaki tebliğcilerin yeni görüntüleri
03 Eylül 2022 - 10:53 - Güncelleme: 03 Eylül 2022 - 11:02

Ankara'daki bir pavyonda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde sarıklı ve cübbeli 5 kişinin pavyonda oturduğu görülüyor. İzleyenlerin şaşkınlıkla karşıladığı olayın arkasındaki gerçek ise başka çıktı.

Pavyonda oturan sarıklı ve cübbeli kişilerin Kur'an'dan ayetler okuyarak vatandaşlara çağrıda bulunan 'Tebliğciler' olduğu ortaya çıktı. 

Daha önce metrobüs, tekel bayisi ve kafelerde ortaya çıkan Tebliğcilerin görüntüsü sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi. O anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Tebliğ için giden kişilerin arasından birisi mikrofonu eline alarak uyarılarda bulunduğu görüldü. Sahnede birkaç dakikanızı alacağını ifade eden tebliğci, "Allah buyuruyor ki; ben cinleri ve insanları bana kulluk etsin diye yarattım. Demek ki dünyaya gelmemizin bir gayesi var. Bütün nimetleri yaratan o'dur" sözleriyle birkaç uyarılarda bulundu.
VİDEO-"Tebliğci" olarak bilinen bir grup, yılbaşı öncesinde Karaköy'de ortaya çıktı. Yılbaşı kutlamaları ve milli piyangoya karşı broşür dağıtan grup, İstiklal Caddesi'ne doğru ilerledi. Bazı vatandaşlar bildirileri alırken bazı vatandaşlar da tepki gösterdi


YORUMLAR

  • 0 Yorum