Pekeke tepkisi: Binali Bey evdeki bulgurdan da olacak!

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Şevket Bülent Yahnici, Binali Yıldırım'ın "pekeke" ve "Kürdistan" söylemlerini değerlendirdi. MHP tabanının bunu hoş karşılamadığını söyleyen Yahnici, "Kürt vatandaşlarımız da bu laflara kanmayacak, Binali bey evdeki bulgurdan da olacak" dedi

Pekeke tepkisi: Binali Bey evdeki bulgurdan da olacak!
08 Haziran 2019 - 12:08
Turkiyegundemi.com'da yeralan habere göre, Şevket Bülent Yahnici,"Binali beyin seçim kampanyası tehlikeli bir hal almaya başladı,başlı başına beka sorunu haline geldi" dedi.

Binali Yıldırım'ın önce cami içinde siyasi propaganda yaptığını ardından bir cemaati ziyarete gittiğini hatırlatarak şöyle devam etti:

"Tehlikeli sularda kayık yüzdürmekte..MHP tabanının Binali beyin bu tehlikeli ve BEKA SORUNU körükleyici kampanyasını endişe verici bulduğunu dusunuyorum. Bu kampanyanın bu şekilde yürütülmesine mhp üst yönetimi müdahil olmaz ise mhp tabanı ile problem kaçınılmaz olur...

Bir yandan Binali beyin bu son derece yapay, vıcık vıcık aldatma kokan, makyavelist yaklaşımına kanmayan kürt vatandaslarimiz; diğer yandan da artik herşeyin de bir sınırı var diyerek bu kadar da olmaz isyanı ile titreyip kendine gelebilecek arkadaslarimiz oy vermez iseler Binali bey evdeki bulgurdan olacaktir!.."

YORUMLAR

  • 0 Yorum