Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

12 Nisan'da ABD Hava Kuvvetleri, Pentagon'un cephaneliğindeki en büyük konvansiyonel bombayı, resmi Pentagon raporlarına göre teröristlerini temizlemek için kullandı

Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?
29 Temmuz 2018 - 11:04 - Güncelleme: 29 Temmuz 2018 - 11:30
 Bununla birlikte bazı teoriler MOAB bombasının kullanılması için başka bir nedene işaret etmektedir. Açıklanmayan amaç Afganistan’ın insan uygarlığının kökenine uzanan teknolojik sırlara sahip antik mağara sisteminde saklanan devleri temizlemek, yakalamak veya yok etmektir.

 



Masif Ordnance Hava Patlaması Bombası (MOAB), “Tüm Bombaların Annesi” olarak bilinmekte. 21.600 libre patlayıcı içerir ve mil uzunluğunda bir patlama yarıçapına sahiptir. MOAB’ın 2003 yılında Bush yönetimince teminat hasarı korkusu nedeniyle kullanılmadığını bildirmiştir.GBU 43 B MOAB bomb flight enemy target destroyed - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Başkan Donald Trump, IŞİD’i yok etme vaadi ile hertürlü gücü ve silahı kullanacaklarını söylüyor . Ama IŞİD gerçek hedef mi yoksa açıklanmayan bir düşman için sadece bir örtü mü? Bu tehdit çoğu gizli bilgiyi ağzından kaçıran Trump’a tam olarak anlatılmamış olabilir, ancak Pentagon saldırısının ardında yatan “Derin Devlet” in ilgisini çekmiştir.

Afganistan’da saklanan devlerin hikayeleri ve bu devlerin binlerce yıldır uykuda olan “stant odalarından” uyanmalarına dair birtakım ihbarlar vardır.Gizli alan programcıları olan Mike Goode, binlerce yıldır mükemmel korunmuş devleri tutan “stant odalarının” kamuya açıklanmasında ilkler arasındaydı.sba corey goode - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

4 Ağustos 2015 tarihli bir röportajda, Goode, bu uyku devleri hakkındaki gizli hizmeti ve onları koruyan stant odalarının teknolojisi sırasında “akıllı cam yastıkları” hakkında nasıl bilgiye eriştiğini anlattı. Goode dedi ki :

Gizli Uzay Programındayken akıllı cam pede bakmak için zamanım olduğunda incelediğim birçok bilgi vardı. Ve bunlardan biri de, yeryüzünün altında, genellikle dağların altında gömülü ölülerin bulunmadığı, ama henüz canlanmamış durumda, Hint mezar höyüklerinin altında buldukları varlıkların olmasıydı. Onlara “durağan varlıklar” diyorlardı. Ve daha önce orada bulunan bir teknolojiyi kullanmıştı, bu gruptakiler “eski inşaatçı “olarak adlandırılıyorlardı. Bu yüzden, varlıkları pek çoğumuzun düşünebileceği durağanlıkta değildi. Ama sadece zamanla deneyimledikleri yolu değiştirmişlerdi, muhtemelen 20 dakika sonra uyansalar aradan 30.000 yıl geçecekti.giants in suspended animation ready to awaken whistleblower claims 125305 - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Goode , stant odalarında bulunan varlıkların büyüklüğünü şöyle tanımladı :

Bu uzun varlıklar 2-3 insan boyundaydı, kırmızımsı sakallarları ve saçları vardı. Bu uzun kızıl saçlı, kızıl sakallı gruplar Avrupa, Güney ve Kuzey Amerika’daydı. Görünüşe göre, bir zamanlar, son Buz Çağı’ndan önce, onların yönettikleri çok geniş bir alana sahiptiler.GiantMonster 02 - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Devler hakkında çeşitli kitaplar yazan Stephen Quayle’ye göre , devleri bulmak için Afganistan da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında elit Amerikan askeri güçleri konuşlandırıldı. Devlerle savaşlar hakkında konuşmuş olan elit askeri personelden alıntı yaparak anlatıyor.

– Quayle’ın Sahili’nden AM’ye yapılan radyo röportajlarından biri sırasında, askeri muhabirlerinden biri, aralarında, Kızıl mağara devi ve ABD Özel Kuvvetleri arasındaki ölümcül karşılaşmayı içeren Afganistan’daki bir olayı ilgili dinleyicilere anlattı. Bilgi veren, devin yakalanması için gönderilen elit ekibin dokuz üyesini öldürdüğünü ve ve sonunda devi öldürmek için ikinci bir ekipgönderildiğini iddia etti.The Kandahar Giant - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Afganistan’da görev yapan ve devleri ele geçirmek veya öldürmek için gizli savaş hakkında bilgi sahibi olan McDill Hava Kuvvetleri Üssünde bulunan bir başka Özel Kuvvetler operasyonunda da benzer hikayelerini duymuşdu. Quayle, devlerin analizini ve şu andaki insanlık için ne anlama geldiğini desteklemek için İncil kaynaklarını kullandığını belirtti. Temel olarak, onları, Yaratılış Kitabında belirtildiği gibi insanlık ile iç içe geçmiş olan düşen meleklerin çocukları olan “Nephilimler” olarak görüyordu.Kandahar Giant of Kandahar - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Nephilim o günlerde ve daha sonra, Tanrı’nın oğulları insanın kızlarına geldiklerinde ve onlar için çocuk doğurduklarında, yeryüzündeydi. Bunlar yaşlı olan güçlü adamlardı, ünlülerin adamlarıydı. [ Tekvin 6: 4]

Devlere [Nephilim] ve antik İsrailliler tarafından kendilerine karşı yürütülen savaşlara atıfta bulunan çok sayıda İncil pasajı vardır.

Böylece, İsrail halkına, “Onların gözetlemek için gittiğimiz topraklar, sakinlerini ve tüm halkı yok eden bir toprak” diye haykırdıkları toprakların kötü bir raporunu getirdiler. içinde gördüğüm büyük bir yüksekliktedir. Ve orada Nephilim’i gördük (Nepalim’den gelen Anak’ın oğulları) ve kendimiz çekirge gibiydik ve onlara benziyorduk. ”[ Sayı 13: 31-33]viog9yn42xsqxs - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Quayle’a göre Nephilim / devlerin, son dönemlerde yeniden ortaya çıkmaları ve düşen melekler ile kan bağlarını koruyan yozlaşmış küresel elitlerin iktidara gelmesi için geri kazanıldıkları başlangıçtı.

Daha önceki bir makalede , Kutsal Kitap’ta anlatılan “Düşmüş Melekler” in aslında yaklaşık 60.000 yıl önce Antarktika’da bir koloni kuran dünya dışı mülteciler olduğunu anlatmıştı. Başlangıçta Mars’tan gelen uzaylılar, Antarktika kolonilerini Corey Goode’ya göre milyonlarca yıl öncesine dayanan “eski kurucu ırk” teknolojisi üzerine kurdular .beowulf grendel06 - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Düşen Melekler/ dünya dışı mülteciler [Goode’a göre “Pre-Adamites”] Orta Doğu da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanına koloni kurdular. Antarktika’daki uzaylı mültecilere vekalet verme yetkisi ile yerleştirilen melez bir üslup olan Nephilim / devlerini yaratmak için genetik mühendisliği kullandılar.

Nephilim / Devlerin en büyük iktidar kaynağı, kendi yaratıcıları olan Düşen Melekler / Dünya Dışı Mülteciler / Pre-Adamites’in sahip olduğu ileri dünya dışı teknolojilerdi.Egyptian God ISIS found India 678x381 - Pentagon Afganistan'da Gizlenen Devlere Karşı MOAB Bombaları Kullanıyor Mu?

Garip bir ironiyle, belki de kasıtlı olarak, Kutsal Kitap, Emim denilen devleri ele alan Lot’un oğlu olan Moab’dan çıkan bir kabile anlamına gelir. Tesniye Kitabına göre :

Emim eskiden orada yaşarlardı, Anakim kadar büyük, sayısız ve uzun insanlardı. Anakim gibi onlar da Rephaim olarak kabul edilir, ancak Moabiler Emim olarak adlandırırlar. Horitler eskiden Seir’de yaşıyorlardı, ama Esau’nun [Moabites] oğulları onları İsrail’in elinden aldıkları mülklerin topraklarına yaptıkları gibi, topraklarından mahrum bıraktılar ve yerlerine yerleştiler.

Bu pasajda, Moab soyundan gelenler, Moablıların yerleşmek istediği topraklardaki devleri yok ettiği söylenmekte. Tıpkı şimdi, Pentagon, Quayle ve diğer kaynaklar doğruysa, Afganistan’ın mağara sisteminde saklanan devleri yok ettiği iddia edilen MOAB adlı bir bombayı kullanmakta. Bu sadece bir tesadüf gibi görünmemekte.

Isis, outsteded kanatlı Servet, Evlilik ve Bilgelik Tanrıçası

Buna ek olarak, IŞİD adı, Eski Ortadoğu’da yaygın olarak tapılan bir varlık olarak ibadet edilen eski bir Mısırlı Tanrıça’ya atıfta bulunmaktadır. Onu, insan ilişkileri Düşen Melekler / Dünyadışı Mülteciler veya Nephilim / Devler arasındaki bir bağ olarak görülmekteydi. Isis, ileri teknolojilere erişimi olan ve insanlığın olumlu yönde gelişmesine yardımcı olmak isteyen hayırlı ve devasa bir mülteci olabilir.

Şu anda insanların topraklara ve eski bilgilere hakim olmak için devlere saldırdığı tarihi tekrarlıyor muyuz? Bu, Afganistan’da son zamanlarda MOAB’ın iddia edilen teröristlerine karşı kullanımıyla bir bağ olduğu görülmektedir.Ortadoğu’da, teröristlere karşı açıldığı söylenen savaşta tanık olduğumuz şey, eski tanrıça İSİS’in takipçileri olan devlere karşı gizli bir savaşın bir parçasıdır.

Suriye’ye kadar ilerleyen bu savaş da devlere karşı yürütülen bu gizli savaşın parçası olabilir. Suriye ile Lübnan arasındaki sınırda, Düşen Melekler/ Dünya dışı mültecilerin operasyonlarının ana temeli olarak tanımlanan Hermon Dağı bulunmakta..

Hermon Dağı Nephilim’in Orta Doğu için güç merkezi ve muhtemelen ileri teknolojilerinin çoğunun gizlendiği yerdir.

Sonuç olarak, ABD’nin Suriye İç Savaşı’na girmesi için başlatılan yeni itici güç, Başkan Trump’ın iddia ettiği gibi, insani kaygılarla da desteklenmiyor . Bunun yerine, asıl amaç ABD askeri güçlerinin Suriye’ye girmeleri ve Düşen Melekler/ Devlerin kullandığı eski üsleri bulmaları ve orada gizlenmiş olan dünya dışı teknolojiler üzerinde kontrol sahibi olmalarıdır.

Açıkça, Afganistan ve Suriye’deki ABD askeri faaliyetlerinin artışı, masum hayatın kaybı nedeniyle büyük bir küresel kaygı meselesi değildir. Bu endişeye ek olarak, bazılarının yardımsever olabilen devlerin, ele geçirilmesi veya imha edilmesi için gizlice hedef alındığının kanıtıdır.

Devlerin eski insan medeniyetleri, ileri teknolojiler ve dünya dışı yaşam hakkında sahip oldukları bilgiler, en kısa sürede kamuoyuna açıklanmayı hak ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum