Polisiye öykü sevenler için yeni bir e-Dergi: Dedektif

Ocak 2017’de yayın hayatına başlayan Dedektif Dergi, yazarıyla okuruyla polisiye edebiyatına gönül verenlerin buluştuğu doyurucu bir dijital platform. İnternet üzerinden ücretsiz erişim kolaylığı sunması ise en önemli avantajlarından biri.

Polisiye öykü sevenler için yeni bir e-Dergi: Dedektif
07 Ekim 2019 - 21:38
Cep telefonlarından kolaylıkla ziyaret edilebilen bu e-Dergi, polisiyeseverlerin beğeneceği birçok özelliği sayfaları arasında barındırıyor. 

İki ayda bir yayınlanan Dedektif, kadrosuna kattığı yazarlarla her geçen gün biraz daha büyüyor, biraz daha zenginleşiyor. Bünyesinde kırktan fazla Türk polisiye yazarın yer aldığı dergi, yazarından altyapı sağlayıcısına kadar polisiye tutkunlarının beklentilerini karşılayabilmek için her sayıda özverili bir ekip çalışması ortaya koyuyor.

Her sayıda onlarca polisiye öykü ve araştırma dosyasıyla okurların karşısına çıkan Dedektif Dergi’nin görev bilinciyle yaptığı ve ülkemiz polisiye edebiyatına sunduğu büyük katkılardan biri de yeni yazarların seslerini okurlara duyurmak. Romanları ile okurların gönlünde taht kurmuş usta yazarların yanında ilk kitabıyla okura merhaba diyen çiçeği burnunda yepyeni yazarlar veya henüz kitabı yayımlanmamış yazar adayları da, polisiye öyküleri ve/veya makaleleri ile kalemlerini gösterme şansı yakalayabiliyor.

 

 

Polisiye Bulmacalar

Dergide polisiyeseverlerin ilgi ile takip ettikleri bölümlerden biri de Polisiye Bulmacalar kısmı. Çeşitli dedektif bulmacalarına yer verilen bu kısımda okuyucular kimi zaman bir miras konusunu kimi zaman ise bir suç hikayesini aydınlatmaya çalışıyorlar. Çözümlü dedektif bulmacalarında okurlardan hiçbir ipucu saklanmıyor. Maharet ise ustalıkla gizlenmiş ipuçlarını yakalamak ve çökertilemeyecek bir açıklama ile bulmacayı çözmek. Şayet dedektif bulmacalarını çözemezseniz üzülmeyin çünkü çözüm bir sonraki Dedektif Dergi sayısında okurlar ile paylaşılıyor. 

Yeni çıkan polisiye kitaplar arasında bir hikaye seçkisi: Velinimet Kırtasiyesi

Dedektif Dergi, yılda bir defa, polisiye yazarlarının hikayelerinden oluşan bir hikaye seçki kitabı yayınlıyor. Bu yıl 2. Yayınlanan seçkinin adı Velinimet Kırtasiyesi. Polisiyeseverler bu kitap ile on bei farklı polisiye yazarından on beş farklı hikaye ile tanışıyor. Polisiye, gizem, gerilim ve dedektif hikayeleri gibi polisiyenin alt dallarına dair başarılı örnekleri bir kitap da toplayan Velinimet Kırtasiyesi, polisiyeseverlere keyifli bir okuma vaad ediyor. 

Çeşitli renklerde ve tadlarda ama polisiye unsurları içiren hikayelerden hoşlanıyorsanız bu polisiye hikaye kitabını da okuma listenize ekleyin. Daha önce tanışmadığınız kalemlerle tanışmanızı sağlayacak güzel bir ortak kitap.

Profesyonel kalemlerin usta işi kurgularına ve amatör ruhların heyecanına aynı anda ortak olabileceğiniz kapsamlı ve çok yönlü bir polisiye dergi arıyorsanız, Dedektif Dergi tam size göre.

Detaylı bilgi için tıklayın:

https://dedektifdergi.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum