Prefabrik Evler Her Yaşam Tarzına Uyumlu Yapısı İle Dünyanın Birçok Yerinde Tercih Ediliyor

Çok fonksiyonlu özellikleri, kullanım avantajları ve kolay kurulum seçenekleri ile prefabrik evler, yaşam tarzınıza hitap ediyor. Aynı zamanda sizlere pozitif anlamda değer katan prefabrik evler, bütçe dostu özelliği ile de bütçenizin korunmasına destek oluyor.

Prefabrik Evler Her Yaşam Tarzına Uyumlu Yapısı İle Dünyanın Birçok Yerinde Tercih Ediliyor
24 Kasım 2022 - 17:31

 Yıllarca kullanıma uygun ev modeli olan prefabrik evler, Türkiye başta olmak üzere; dünyanın birçok noktasında tercih ediliyor. Kurulum aşamasında çevreye herhangi bir zarar vermemesi açısından da en çok talep gören ev yapı modelidir. Prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden bir tanesi kısa süreli teslimata sahip olmasıdır. Tercih etmiş olduğunuz ev modeline göre aynı gün teslimatlı ev seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. En kısa 2 en uzun da 10 iş günü içerisinde sizlere teslim edilen prefabrik evler ile kira ödeme derdine son verebilirsiniz.


Prefabrik evlerin satışları her geçen gün bir önceki yıla göre artış gösteriyor. İnşaat malzemelerine gelen fiyat artışları yeni yapılan konut fiyatlarına da doğrudan etki etmesinden dolayı geçmiş dönem fiyatları ile bugün belirlenen fiyatlar arasında %100 fark mevcuttur. Prefabrik evlerin uygun fiyatları, herkesin bütçesine hitap etmesi satış rekoru kırmasına neden oluyor. Dilediğiniz her modeli ve boyutu yaptırabileceğiniz prefabrik evleri, kendi zevkinize göre oluşturabilme seçeneğiniz mevcuttur. Sizler de prefabrik ev modelleri arasından dilediğiniz modeli tercih ederek ev sahibi olabilirsiniz.

Prefabrik ev yapımında kullanılan tüm malzemeler Avrupa standartlarına uygun, son teknoloji ve 1.kalite malzemelerden oluşturulur. Prefabrik evlerin dış cephesinde tercih edilen ürünler her türlü hava koşuluna karşın dayanıklıdır. Rutubet ve nem tutmaz özelliği ile sorunsuz bir kullanım sunan prefabrik evler, yangın riskine karşı da ekstra korunaklıdır. Deprem gibi doğal afetlere karşı da koruma sağlayan prefabrik evler, deprem riskinin olduğu bölgelerde tercih ediliyor. Düz bir zemin üzerine inşa edilen prefabrik evlerin katları en fazla 3 kata kadar olmasından dolayı deprem riskini yarı yarıya indirir. Müstakil yaşamın kapılarını ardına kadar açan prefabrik sektöründen sizler de yararlanarak kendi evinizi yaptırabilirsiniz.

Müstakil Ev Arıyorsanız Prefabrik Sektörünü Tercih Edebilirsiniz

Birçok faklı tasarım seçenekleri ile kurulum yapılacak olan noktalara ayrı bir hava ve modernlik katan prefabrik evler, müstakil yaşam tarzı ile hayatını sürdürmek isteyen insanlara kolaylık sağlıyor. Büyükşehirlere olan göç dalgaları, yaşamın her geçen gün pahalılaşması, sosyal yaşamın bozulması nedeni ile farklı şehirleri tercih eden insanlar doğa ile iç içe bir yaşam arıyor. Prefabrik evler, sizlere bu yaşamı sunarken , bütçenizin de aşılmamasını sağlıyor. Hayallerinize bir adım daha yaklaşmak, her gün sevdiğiniz bir noktada uyanmak ve kusursuz bir eve sahip olmak için hiç vakit kaybetmeden prefabrik evleri tercih edebilirsiniz. İster standart, isterseniz de dublex ve villa seçeneklerinden yararlanarak evinizi yaptırabilirsiniz.

Hazır Konteyner Eviniz Aynı Gün Kullanıma Hazır

Hazır konteyner evler, son dönemlerin en çok talep gören ev modellerinden bir tanesidir. Hazır stoklu satış projesi ile yapı sektörlerinden oldukça farklı uygulamayı hayata geçiren hazır konteyner evler, aynı gün teslimat seçeneği ile tüm zamanların en hızlı teslim edilen projesidir. Standart boyutlarda stoklu olarak satışa sunulan hazır konteyner evler, siparişinizi oluşturduktan sonra kurulum için yola çıkar. Düz bir zemin üzerine inşa edilen hazır konteyner evlerin kurulumları en geç 2 iş günü içerisinde kullanıma hazır hale gelir.

Konteyner evler ısı yalıtımlı özellikleri ile ön plandadır. Yaz kış kullanıma uygun olan hazır konteyner evlerin yapımında kullanılan çelik konstrüksiyon evler, uzun süreli kullanım sağlıyor. Çelik konstrüksiyon malzemeler, evin içerisinde kullanılan kiriş ve kolonlar yerine kullanılıyor. Evin sapasağlam olmasına yardımcı olan konteyner evler, yıllarca sorunsuz kullanım avantajı sunuyor. 

 

Konteyner Evler Uygun Fiyat Avantajı Sunuyor

Konteyner ev fiyatları, ev satın almak isteyen insanların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Herkesin bütçesine hitap eden farklı ev modellerine sahip olan konteyner evlerin fiyatları, tercih etmiş olduğunuz ev modeline göre belirlenir. 1+1 standart konteyner ev modeli ile dublex konteyner ev modelinin fiyatları aynı değildir. Satış ofislerinde kendi bütçenize uygun olan ev seçeneklerinden yararlanarak uygun fiyatlı eve sahip olabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum