Rasim Öztekin üzüntüsü

Geçirdiği kalp krizi sonucu, tedavi gördüğü hastanede vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatı hem izleyicileri hem de siyaset- kültür-sanat-spor dünyasını üzdü

Rasim Öztekin üzüntüsü
09 Mart 2021 - 09:42 - Güncelleme: 09 Mart 2021 - 18:00

Geçirdiği kalp krizi sonucu, tedavi gördüğü hastanede vefat eden usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatı hem izleyicileri hem de siyaset- kültür-sanat-spor dünyasını üzdü.

İşte Rasim Öztekin'in ardından üzüntülerini dile getirenlerden bazıları
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Hayat verdiği karakterler ile bazen güldüren bazen hüzünlendiren ama her defasında bir kez daha kendine hayran bırakan usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatından dolayı derin üzüntü duydum. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:  Türk sinema ve tiyatrosunun üstadlarından, ülkemizin yetiştirdiği kıymetli oyuncu Rasim Öztekin'in vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemiz önemli bir değerini kaybetti... Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu:  Geçtiğimiz yaz gururla taşıdığı kavuğu emanet etmişti... Kıymetli tiyatro sanatçımız Rasim Öztekin'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, tiyatro camiasına, sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur yavaş :  Türk sinema ve tiyatrosunun bir çınarını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Usta oyuncumuz Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına başsağlığı dilerim.
 
Galatasaray Spor Kulübü: Türk sineması ve tiyatrosunun usta oyuncularından, kulübümüzün 8385 numaralı Divan Kurulu Üyesi Rasim Öztekin'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; Öztekin ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü:  Türk sinema ve tiyatrosunun usta sanatçısı Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileriz.
 
Beşiktaş Jimnastik Kulübü: Değerli sanatçı Rasim Öztekin'in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz.
 
Cüneyt Arkın:  Usta sinema ve tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin'in, geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.
 
Cem Yılmaz : Rasim Abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.
 
Ata Demirer:  Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır ve baş sağlığı dilerim.
 
Zafer Algöz: 
Oyuncu arkadaşımız Rasim Öztekin'i maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.
 
Birol Güven:  Rasim Öztekin kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce bana aşağıdaki mesajı ve şiiri göndermişti.  Mekanın cennet olsun " Günaydın Patron. Umarım iyisindir. Pazar günü için güzel bir şiir gönderiyorum biraz nostalji..."seksenler" de de kullanılabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum