Reis Başkan oldu ya gerisi kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya, zam yağmuru doğal gaz, akaryakıt, elektrik, ekmek, soğan, domates, peynir, zeytin hatta su ile başladı ama kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya gerisi kimin umurunda?
02 Ağustos 2018 - 08:39 - Güncelleme: 02 Ağustos 2018 - 08:44
Reis Başkan oldu ya, Merkez Bankası faizleri 5 baz puan daha ve yıl sonu enflasyon beklentisini de artırdı ama kimin umurunda?Reis Başkan oldu ya, sınav sonuçları açıklandı 100 bin öğrenci açıkta kaldı ama kimin umurunda?Reis Başkan oldu ya, müsteşarlar tarih oldu, yağmur gibi Bakan Yardımcısı atanıyor bakanlıklar darmaduman ediliyor ama kimin umurunda?Reis Başkan oldu ya, Meclis devre dışı KHK'lar ile devletin 95 yıllık yapısı değiştiriliyor ama kimin umurunda?Reis Başkan oldu ya, 600 kişilik Meclis'te 4 milletvekili istifa edip Bakan oldu, kaldı 596 .

Reis Başkan oldu ya, zam yağmuru doğal gaz, akaryakıt, elektrik, ekmek, soğan, domates, peynir, zeytin hatta su ile başladı ama kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya, Merkez Bankası faizleri 5 baz puan daha ve yıl sonu enflasyon beklentisini de artırdı ama kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya, sınav sonuçları açıklandı 100 bin öğrenci açıkta kaldı ama kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya, müsteşarlar tarih oldu, yağmur gibi Bakan Yardımcısı atanıyor bakanlıklar darmaduman ediliyor ama kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya, Meclis devre dışı KHK'lar ile devletin 95 yıllık yapısı değiştiriliyor ama kimin umurunda?

Reis Başkan oldu ya, 600 kişilik Meclis'te 4 milletvekili istifa edip Bakan oldu, kaldı 596. Yeni Milletvekilleri Enis Berberoğlu ve Leyla Güven hâlâ cezaevinde ki kalan 594 milletvekilinin umurunda bile değil peki kimin umurunda?

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum