Rıza Çalımbay maç sonu açıkladı 'Daha fazla atabilirdik'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu

Rıza Çalımbay maç sonu açıkladı 'Daha fazla atabilirdik'
21 Nisan 2023 - 12:10

Süper Lig'in 30. haftası Sivasspor - Trabzonspor maçıyla sona erdi. Sivasspor'un, Trabzonspor'u konuk ettiği mücadelede kazanan taraf 4-1'lik skorla ev sahibi Sivasspor oldu.

Karşılaşmada Trabzonspor'un tek golü 11. dakikada Markovic'in ayağından geldi. Sivasspor'un gollerini ise 27. dakikada penaltıdan Saiz, 37'de Erdoğan Yeşilyurt ve yine 58. dakikada Saiz kaydetti. Sivasspor'da 90+3'de Caicedo takımının 4. golünü kaydeden isim oldu. Ayrıca Trabzonspor'da Larsen 11. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica son sözü söylediTrabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica son sözü söyledi

Karşılaşmanın ardından Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. “Oyuna iyi başladık iyi oynarken gol yedik ama oyundan kopmadık karışılık verdik. Trabzonspor 10 kişi kalınca bize avantaj oldu. Çok pozisyona girdik 4 tane attık ama daha fazla da atabilirdik. Giresun maçından sonra bütün gayemiz buradan puan veya puanlar almaktı. İyi bir maç kazandık. Hakikaten bizim çok ihtiyacımız olan bir zamanda kazandık.  O kadar çok maç oynadık ki 3 senedir buradayım Avrupa’ya gidiyoruz. Böyle bir anadolu takımı yok. Bunu başardık Türkiye Kupası’nı aldık, çok güzel şeyler yaptık. Bunun değerini bilmiyorlar. Geçen senin şampiyonayla oynuyoruz, tribünün dolması gerekiyordu. Bu takım başarısız olsa da geçmişe saygı duymak gerekiyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum