Sabahları Ailesi İşteyken Yalnız Kalıp Ağlayan Köpeğe Destek Olan Komşu Köpeği

Uzun çalışma saatleri ve üzerine eklenen yol mesafeleri nedeniyle evlerimizde geçirdiğimiz süre oldukça kısalıyor. Yorgun bir şekilde eve döndüğümüzde ise patili dostlarımıza zaman ayırırken yeteri kadar cömert olamayabiliyoruz.

Sabahları Ailesi İşteyken Yalnız Kalıp Ağlayan Köpeğe Destek Olan Komşu Köpeği
23 Temmuz 2017 - 11:28
Fakat özellikle köpekler için onlarla ilgilenmemiz oldukça önemli, çünkü tüm gün yalnız kalıp özlem yaşıyorlar. Audi de sahibinin işe gitmesinin ardından ağlayan ve yalnızlığı sevmeyen bir köpekti. Ona destek olacak kişi ise kendisi gibi biri olmalıydı şüphesiz.

Messy ile tanışın, kendisi oyun delisi ve sevgi dolu bir Labrador. Sokağın karşısında oturan Audi isimli Husky cinsi köpeğin gün içerisinde ağlayarak havlamasına o da üzülüyor ve yanına gitmek istiyor.

messy_audi_dostluk (1)

Messy’nin annesi bir gün ona “Audi’yi görmek ister misin?” diye sorduğunda heyecanlanarak açılan kapıdan dışarı koşturuyor. Messy ile duvarların ardından birbirlerini hissetmeleri bile Audi’yi sakinleştiriyor.

messy_audi_dostluk (4)

Haftalar sonra bir gün sahibi evden çıkarken kapıyı tam kapatamadığı için Audi açık kapıdan kaçıyor. Doğruca nereye gidiyor dersiniz? Evet, Messy’nin yanına!

messy_audi_dostluk (2)

Kapının üzerinden birbirlerine sarılan bu ikiliyi gören Audi’nin annesi de fotoğraflarını çekiyor. Bu kucaklaşma tüm dünyadan insanın kalbini eritiyor.

messy_audi_dostluk (3)

Audi bu hareketiyle, zor zamanlarında onun yanında olup destek veren Messy’e teşekkür ediyordu.

hykhk

Bu ikilinin dostluğunu gören sahipleri ise birbirleriyle daha fazla vakit geçirmelerini sağlayacak planlar yapmaya başlamışlar. Artık yalnızlık ve ağlamak yok!

messy_audi_dostluk (5)

Siz evde yokken minnoşlarınızın sıkılıp üzülmemesi için yanlarına birer arkadaş daha sahiplenmeniz ne hoş olurdu değil mi? :)


YORUMLAR

  • 0 Yorum