Şampiyon çok yavaş oynuyor

Trabzonspor oyunu bir türlü hızlandıramıyor. Abdullah Avcı, bu sezon oyunlarını daha da geliştirmek için topa daha fazla sahip olmaları gerektiğine vurgu yapmıştı. Ancak dün özellikle ilk yarıda son şampiyon evinde sadece yüzde 40’la oynadı. Orta alanda Doğucan, pasif bir futbol sergilerken sol kanatta Eren ve Trezeguet’nin geliştirdiği hücumlar dışında Trabzonspor oldukça etkisiz idi.

Şampiyon çok yavaş oynuyor
13 Ağustos 2022 - 10:12

Topu, dolaysıyla da oyunu hızlandıramayan Trabzonspor, Hatayspor savunmasını hataya zorlayamadı.

Bakasetas gibi bir yıldızın daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Ayrıca sağ bek Larsen de ataklara katılmıyor.

Gözden Kaçmasın

Abdullah Avcı: İyi döneceğiz diye düşünüyorumAbdullah Avcı: 'İyi döneceğiz diye düşünüyorum'Haberi görüntüle

KOUASSi HAYAL KIRIKLIĞI 

Kolu kırılıp oyundan çıkan Visca’nın yerine oyuna giren Kouassi ise tam bir hayal kırıklığı.

3 resmi maçta da kalesinde gol görmeyen Trabzonspor takım savunmasını iyi yapıyor. Ancak Abdullah Avcı’nın daha yüksek tempolu bir futbolu oyuncularından talep etmesi şart.

CAN SiMiDi ABDÜLKADiR 

Avcı, dün yaratıcılık ve bağlantı problemini ikinci yarıda Abdülkadir Ömür’ü sahaya sürerek çözdü. Abdülkadir’den tam da beklenen işte bu. Topla gereksiz yere fazla temas etmeden daha ekonomik ve etkili oynaması. Yaratıcılığını attığı klas goldeki gibi kullanması ve skora katkı vermesi.

Gözden Kaçmasın

Trabzonspor-Hatayspor maçında Edin Visca sakatlandıTrabzonspor-Hatayspor maçında Edin Visca sakatlandı!Haberi görüntüle

HATAYSPOR DiSiPLiNLi OYNADI

Hatayspor belki transferde hareketlilik yaşamadı ama dün derli toplu ve disiplinli bir futbol ortaya koydular. Özellikle de ilk 45 dakika topa sahip olarak savunma yaptılar. Ancak ilk haftayı bay geçen bordo beyazlı ekip hücumda çoğalmakta zorlandı.

TEMPOYU YÜKSELTMEK ZORUNDA

Trabzonspor, Hatay karşısında istediği 3 puanı alıp 2’de 2 ile gol yemeden sezona başladı ama Edin Visca gibi önemli kozunu kaybetti. Kopenhag karşısında bordo mavililerin daha tempolu bir futbol oynaması şart.
Güntekin Onay -Hurriyet

YORUMLAR

  • 0 Yorum