Sanat camiasındaki arkadaşlıklar normal değil

Şimdilerde yaptığı televizyon programıyla gündemde olan oyuncu Hülya Avşar, yaptığı son açıklamayla yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

Sanat camiasındaki arkadaşlıklar normal değil
12 Ocak 2018 - 10:28
Gittiği her mekanda muhabirlerin yakın takibinde olan Hülya Avşar, Tarabya’daki bir restorandan çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden ünlü sanatçı, “Aile Arasında” ve “Deliha 2” filmlerini izlediğini, yakında da “Arif v 216”ya gideceğini söyledi. Hakkında, Megastar Tarkan'la küs olduğuna dair haberler çıkan Hülya Avşar, Demet Akalın’la başlayan magazin dünyasındaki sürpriz barışmalar akımı hatırlatıldığında ilginç bir açıklama yaptı: “Ben kimseyle küs değilim ki. Daha doğrusu kimseyle görüşmüyorum. Benim sanat camiasından arkadaşım yok. Özellikle istemiyorum. Olmaz! Olmaması da lazım zaten. Normal değil öyle bir ilişki. Sanat camiasındaki arkadaşlıklar normal değil.”



Hülya Avşar’dan aşk açıklaması: ‘Şimdi kim çekecek of ya…’

KALBİM AŞKA KAPALI



Muhabirlerin aşkla ilgili sorularına da yanıt veren Hülya Avşar yalnız yaşamaktan çok mutlu olduğunu söylerken şimdilik kalbini aşka kapattığını söyledi. Avşar bu soruyla ilgili olarak; “Böyle çok mutluyum diye düşünüyorum… Şimdi kim çekecek of ya…” açıklamasında bulundu.


 


İLGİLİ HABERHülya Avşar'dan aşk açıklaması: 'Şimdi kim çekecek of ya...'




YORUMLAR

  • 0 Yorum