Seçim öncesi garip olaylar!

Büyük deprem ve ekonomik krizler sonrasında, kapatılan Refah-Fazilet partilerinden kopan bir grubun, 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi adı altında kurularak 2002'de Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla gidilen erken seçimde tek başına iktidar olması, önceden planlanmış bir tasarımın sonucuydu değil mi?En azından, siyasi olayların bu şekilde gelişmesi, kendiliğinden olmamıştır .

Seçim öncesi garip olaylar!
24 Mayıs 2018 - 10:30
En azından, siyasi olayların bu şekilde gelişmesi, kendiliğinden olmamıştır.

2002'den itibaren Türkiye, kabuk değiştirdi. Devlet, terör örgütü ile masaya oturtuldu. Açılım süreci denildi; Abdullah Öcalan'a methiyeler düzüldü. Teröristlere karşılama töreni yapıldı!

Ekonomi yabancıların eline geçti. Elde kalan bütün devlet-millet malı, Varlık Fonu'nda toplandı. Buna rağmen artık borcu borçla kapatmaya da imkân yok. Türkiye kendi ordusuna ve aydınlarına operasyon yapan ve iktidar tarafından desteklenen FETÖ'cü yapılanmanın eline düştü. Tasfiyeleri gündeme gelince de darbeye kalkıştılar.

***

24 Haziran baskın seçimleri, ekonomi baş aşağı giderken ve yeni kurulan İYİ Parti'nin seçimlere girememesi için bu kadar erkene alındı. Üstelik siyasi partilerin seçim ittifakı yapabilmesine imkân veren değişikliği de iktidar partisi yaptı.

Devamını Oku 

YORUMLAR

  • 0 Yorum