Sedat Peker, Erdoğan'a dokundu

Sedat Peker, Zeki Yeşildağ'ın Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü Hasan Dağcı ile ortak olduğu Detay İnşaat'ın 'Minicity' için CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yer aldığını, ancak park zarar edip belediye de AKP'ye geçince Erdoğan'a yalvararak belediyeye fahiş fiyata geri sattıklarını iddia etti. Peker, ayrıca parkın açılışını Erdoğan'ın yaptığını yazdı.

Sedat Peker, Erdoğan'a dokundu
14 Ağustos 2022 - 19:27 - Güncelleme: 15 Ağustos 2022 - 11:04

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Deli Çavuş" hesabından 75 tweet paylaştı. Peker paylaşımlarında "Bugün bakanlardan dahi güçlü olan ancak kamuoyunda çok fazla bilinmeyen üç ayrı yapıya ufak bir selam vereceğiz" dedi ve bu yapıların "karanlık yapılar" olduğunu yazdı. Peker, tweetlerinin çoğunda, bu yapılardan biri olduğunu öne sürdüğü Türk Medya grubunun sahibi Hasan Yeşildağ ve kardeşleri MetinZeki ve Ali Yeşildağ hakkında iddialarda bulundu.

'Yeşildağ kardeşler 2 kişiyi öldürdü' iddiası

Sedat Peker, yeni paylaşımlarında Paşakapısı Cezaevi'nde Hasan Yeşildağ'ın kardeşleri Metin Yeşildağ ve Ali Yeşildağ'ın iki kişiyi öldürdüklerini 7-8 kişiyi de ağır yaraladıklarını iddia etti, Hasan Yeşildağ'ın, ASALA'ya karşı Avrupa'da eylemler yapmak için görevlendirildiğini ancak kendisine verilen bomba malzemeleriyle İsviçre'de yakalandığını öne sürdü. Peker ayrıca Hasan Yeşildağ'ın, Aziz Yıldırım’ın yeğeni Süreyya Yalçın'ı fidye için kaçırma planı yaptığını da iddia etti.

Yeşildağ ailesi, 'iktidarın avukatları olarak bilinen hakim ve savcı tayinlerinde bakandan bile daha etkili olan kişiler' ve Erdoğan'ın bir dönem danışmanlığını yapan Mücahit Arslan olarak sıraladığı '3 ayrı yapıdan' bahsedeceğini söyleyen Peker, dünkü paylaşımlarında Yeşildağ ailesinden bahsetti.

'Kuyumcunun oğlunu kaçırıp borcunu ödedi'

Peker, 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabından dünkü paylaşımlarına bugün kaldığı yerden devam etti. Zeki Yeşildağ'ın İsviçre'deyken bankaları dolandırdıktan sonra o parayı bankaya Kapalıçarşı’da kuyumculuk ve döviz işi yapan bir adamın 20 yaşındaki oğlunu kaçırarak ödediğini iddia etti. 3 milyon dolar ödenerek Yeşildağ hakkındaki iddiaların düşürüldüğünü öne süren Peker, kalan paralarla Yeşildağ'ın ilk şirketini kurduğunu yazdı.

'Belediye AKP'ye geçince Erdoğan'a yalvardılar'

Peker, Yeşildağ'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski özel kalem müdürü Hasan Dağcı ile ortak olduğu Detay İnşaat'ın CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden minyatür park kurmak için yer aldıklarını ileri sürdü. Peker, 'Minicity' adını verdikleri park zarar edince Yeşildağ ve Dağcı'nın CHP'li belediyenin AKP'ye geçmesi sonrası gelen Erdoğan'a 'yalvararak' belediyeye satmak istediklerini yazdı.

Minicity'in açılışını Erdoğan yaptı

Erdoğan'ın Yeşildağ ve Dağcı tarafından ikna edildiğini ve Minicity'nin fahiş fiyatla belediyeye satıldığını yazan Peker, parkın açılışını da Erdoğan'ın yaptığını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum