Seks oyunlarının altından ne çıktı

Seksin spor olarak kabul edildiği iddiaları ardından İsveç Spor Konfederasyonunun seksi resmi bir spor dalı olarak tanımadığı ortaya çıktı...

Seks oyunlarının altından ne çıktı
08 Haziran 2023 - 07:56

 Öte yandan seksi spor dalı olarak tanıtmayı amaçlayan Svenska Sexförbundet Federasyonu 8 Haziran'da Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyecek.



 

İsveç'te seksin bir spor olarak kabul edildiği iddiası ardından Spor Konfederasyonu (Riksidrottsförbundet, RF) seksi, resmi bir spor dalı olarak tanımadığı ortaya çıktı.

Konfederasyonun sitesinde resmi olarak tanınmak için başvuru yapan federasyonlar arasında seksi spor dalı olarak tanıtmayı amaçlayan Svenska Sexförbundet Federasyonunun bulunmadığı görüldü.

İsveç Spor Konfederasyonu, 1 Ocak 2023 itibariyle kendilerine ulaşan başvurular arasından İsveç Seks Federasyonu’nun başvurusunu özel bir durum olarak ele aldıkları bilgilendirmesini de ekledi.

Öte yandan  Svenska Sexförbundet federasyonunun Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyeceği bilgisi ise doğru. Şampiyona için hazırlanan resmi internet sitesinde “Pek çoğu için spor olarak seks zordur. Özellikle iş antrenman yapmak ve yarışmaya geldiğinde” ifadeleri yer aldı.

Sitede, 8 Haziran’da düzenlenecek şampiyonanın kuralları listelendi. Şampiyonanın her yarışında yarışmacıların puan alması için 16 kriter belirlendi. Marca'nın haberine göre işte seks olimpiyatlarının puan kriterleri:

1- Bir yarışmacının karşıdaki yarışmacıyı ne kadar hızlı baştan çıkardığına bakılacak. Baştan çıkarma süresine göre jüri, 5 ila 10 arası puan verecek.

2- Yarışmacılar karşısındaki kişinin vücudunun çeşitli bölgelerine belirlenen süreler boyunca masaj yapacak. Masajın başarısına göre jüri 5-10 arası puan verecek.

3- Yarışmacı, belirlenen bir süre içinde karşıdakinin erotik bölgelerine masaj yapacak. Buna da 5 ila 10 arası puan verilecek.

4- Yarışmacıların ön sevişme sırasında birbirlerini ne kadar hızlı tatmin ettikleri ölçülecek.

5- Yarışmacıların oral seks ile karşıdakini tatmin etme süresi de hesaplanacak.

6- Penetrasyon ile karşıdakinin ne kadar sürede karşıdakini tatmin edebileceği hesaplanacak.

7- Bir yarışmacının seks boyuncaki dayanıklılık süresi hesaplanacak.

8- Jüri, yarışmacıların cinsel organlarının görünümüne de puan verecek.

9- Yarışmacıların seks sırasındaki estetik görüntüsü, hareketleri puanlanacak.

10- Seks sırasında yarışmacıların pozisyon çeşitliliği incelenecek.

11- Yarışmacıların karşı tarafa cinsel ilişki sırasında kaç kere orgazm edebildiği hespalanacak.

12- Yarışmacılar bu kategoride, başka yarışmacılarla seks sırasında ne kadar ortak hareket edebildiklerini kanıtlayacak.

13- Yarışmacıların seks sırasındaki eylemleriyle karşı tarafın kalp atışı ve kan basıncını ne kadar etkilediği hesaplanacak.

14- Seks pozisyonlarından oluşan Kama Sutra’nın ne kadar kullanıldığına bakılacak.

15- Jüri ve izleyiciler, izledikleri en artistik cinsel ilişkiyi puanlayacak.

16- Yarışma boyunca tüm adımlarda en çok çabalayan, Kama Sutra’yı uygulayan ve jüri ve izleyiciler arasında en popüler bulunan yarışmacılar kazanacak.

Odatv.com


YORUMLAR

  • 0 Yorum