Şenol Güneş'in iş ilanı Beşiktaş'ta Şenol Güneş sesleri

Beşiktaşı yarı yolda bırakıp Milli Takıma giden Milli Takımda Başarısız olmasına ragmen tazminatını alan fenerbahce kötü giderken sarı lacivertlilere yakıştırılan Şimdi de beşiktaşla ismi anılan küme düşeceke takımı şampiyon yapan sergen yalcına cephe acan hangi çakallar acaba.

Şenol Güneş'in iş ilanı Beşiktaş'ta Şenol Güneş sesleri
22 Kasım 2021 - 22:17
İşte o çakaların haberi
Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin Sergen Yalçın'ı istemediği ve Giresunspor maçında alınacak kötü bir skor sonrasında tecrübeli teknik adamla yolların ayrılmasını istediği belirtildi...

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçların ardından Şenol Güneş sesleri yükselmeye başladı. Siyah-Beyazlılarda bazı yöneticilerin Sergen Yalçın'ı istemediği belirtilirken gündeme gelen ilk isim Şenol Güneş oldu.

Beşiktaş'ta bazı yöneticilerin Sergen Yalçın'ı istemediği ve Giresunspor maçında alınacak kötü bir skor sonrasında tecrübeli teknik adamla yolların ayrılmasını istediği belirtildi. Siyah-Beyazlılarda Sergen Yalçın'ın yerine düşünülen ilk isim ise Şenol Güneş. Milli Takım'la yollarını ayıran Şenol Güneş bir süredir dinlenmeye çekilmişti.

Odatv.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum