Serdar Ali Çelikler'den Aziz Yıldırım iddiası! Dönüyor mu?

Fenerbahçe'nin istikrarsız performansı sürüyor. Deplasmanda ne kadar iyiyse iç sahada o kadar kötü olan sarı lacivertliler ligin sonuncusu olan ve en zayıf halka olarak görülen Gençlerbirliği'ne kendi evinde 2-1 yenildi. Bir ileri iki geri giden Fenerbahçe'de Erol Bulut yine hedefteydi. Serdar Ali Çelikler ise maç sonunda ortaya bomba bir iddia attı.

Serdar Ali Çelikler'den Aziz Yıldırım iddiası! Dönüyor mu?
15 Mart 2021 - 11:24
Haber Global'de yayınlanan Kontra programının yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin mevcut Başkanı Ali Koç'un devam etmesi gerektiğini söyledi. Ali Koç'un bir dönem, yani 3 yıl daha başkanlık koltuğunda olacağına inandığını söyleyen Çelikler, olası bir bırakma durumunda ise Aziz Yıldırım'ın aday olacağını iddia etti.

Fenerbahçe'nin Haziran ayında olacak seçimleri hakkında konuşan Çelikler, şunları söyledi:

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç kesinlikle devam etmeli. Yönetim kurulunu biraz daha kalibreli isimlerle seçmeli. Futbol dünyasını bilen, Fenerbahçe camiasını bilen isimler lazımdır, mutlaka gerekir.

 

 
Rıdvan Dilmen olacaksa çok sevinirim. Mesela Oğuz olacaksa başarılı bulurum bu hamleyi. Futbolu dünyasını bilir mi bilir. Fenerbahçeli, camiada sevilir, futbol dünyasını biliyor. Acun Ilıcalı yönetime girse kötü mü olur?

Fenerbahçe'de Ali Koç eğer aday olmazsa Aziz Yıldırım geri döner, Türkçesi bu. Eğer Ali Koç yeniden başkanlık seçimine girmesin, girecek adaylara bakarak Aziz Yıldırım geri döner. Bunu iddialı söylüyorum. Girecek adaylara bağlı olarak Aziz bey geri döner. O gün gelsin göreceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum