Serenay Sarıkaya hamile mi?

Son dönemin en çok konuşulan oyuncularından birisi olan Serenay Sarıkaya hakkında ortaya atılan iddialar her geçen gün artıyor. Sevgilisi Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra evli bir kulüp başkanı ile aşk yaşadığı iddia edilen Serenay

Serenay Sarıkaya hamile mi?
28 Haziran 2019 - 11:07
Son günlerde magazin dünyasının en çok konuştuğu isimlerin başında Serenay Sarıkaya geliyor. Kerem Bürsin ile ilişkisini sonlandıran Sarıkaya'nın adı bir kulüp başkanı ile yasak aşk dedikolarına karışmıştı. Ünlü oyuncunun 2 aylık hamile olduğu iddia edilirken, Serenay Sarıkaya hakkındaki bu iddialara sosyal medya hesabından açıklık getirdi.Serenay Sarıkaya hamile mi?Serenay Sarıkaya hamile mi?
2 AYLIK HAMİLE Mİ? Oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilgili magazin gündemini sarsacak bomba bir iddia ortaya atıldı. Yeni Asır'ın haberine göre kendisi gibi oyuncu olan, 3 yıl birliktelik yaşadığı Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra adı evli bir kulüp başkanıyla aşk dedikodusuna karışan Sarıkaya'nın 2 aylık hamile olduğu iddia edildi.Serenay Sarıkaya hamile mi?

'BU ÇOCUĞU DOĞURACAĞIM' Evli kulüp başkanıyla haberi çıktığı dönemde yalanlamayan ve sessiz kalan 27 yaşındaki Serenay Sarıkaya'nın yakın arkadaşlarına, "Bu çocuğu istiyorum, doğuracağım" dediği de gelen dedikodular arasında yer alıyordu.Serenay Sarıkaya hamile mi?

'DOĞURMA!' BASKISI... Öte yandan evli kulüp başkanının bebeği istemediği ve aldırması için güzel oyuncuyu ikna etmeye çalıştığı iddia edilmişti.Serenay Sarıkaya hamile mi?

SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ Serenay Sarıkaya tüm bu iddiaların ardından Instagram hesabında isyan bayrağını açtı.Serenay Sarıkaya hamile mi?

İşte Serenay Sarıkaya'nın o paylaşımı: "İnanmayacaksınız ama yalnızım ve çooook mutluyum. Siz, hakkımda her gün aslı astarı olmayan, saygısız ve hadsiz haberler uydurmaya devam ederken, ben genç bir kadın olarak yapılan saldırılara rağmen hala ayaklarımın üzerinde sağlam durmaya çalışıyorum. Yok artık ! Bu kadar da değil. Buna kimse inanmaz derken; siz algı yönetimi ile ismimi karalamaya ve bundan en ufak bir rahatsızlık duymamaya devam ediyorsunuz. Gelinen nokta inanılır gibi değil. Saygı ve anlayış rica etmiştim sizden. Ancak bunu hala bu zamanda başaramıyorsak ben de gerekeni yapmak, hakkımda çıkan bu gerçek dışı, dayanaksız ve çirkin dedikoduların haberleştirilmesi karşısında hukuksal süreci başlatmak zorundayım. Bundan sonra duruşum bu yöndedir. Bilgilerinize..."Serenay Sarıkaya hamile mi?

Serenay Sarıkaya'nın hayranları yıldız isim ile bilgileri internette ararken yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı. Başta Serenay Sarıkaya olmak üzere birçok ünlü ismin değişimini sizler için derledik.

YORUMLAR

  • 0 Yorum