Sert Tepki: Müzik, Eğlence, Sanat Nerede?

Dün gerçekleştirilen koronavirüste yeni normalleşme programının açıklanacağı kabine toplantısının ardından sanatçılar merakla alınan kararları bekledi. Sonuç ise bekledikleri gibi olmadı.

Sert Tepki: Müzik, Eğlence, Sanat Nerede?
01 Haziran 2021 - 10:39 - Güncelleme: 01 Haziran 2021 - 10:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından koronavirüs salgınına karşı alınan yeni kararları açıkladı. Kafe, çay bahçesi, halı saha, spor salonu, lunapark gibi işletmeler açılırken, müzik ve eğlence sektörünün yasaklarının devam etmesine ünlü isimlerden tepki geldi.




ARMAĞAN ÇAĞLAYAN


GÜLBEN ERGEN


DEFNE SAMYELİ


FETTAH CAN


DEMET AKALIN


DERYA ULUĞ


GÜLŞEN

Koca bir sektör (ki artık yerle bir) o sektöre hizmet eden binlerce insanın adaletsizce kaderine terkedilmesini, bir yılı aşkın bir süredir bunun böyle devam etmesini, kendimi geçtim hiçbir müzisyen arkadaşım ve ekiplerde çok zor şartlarda çalışan arkadaşlarım adına kabul etmiyorum gerçekten yeter artık.

Şu kısacık yazın bir ayı, üstelik diğer her şey serbestken yine acı bekleyişle geçecek öyle mi? gelecek 2 ayda da ne olacağı meçhul. Müzik, tiyatro ve tüm eğlence sektörü adına bu konuyu tekrar ele almanızı diliyorum. El insaf.


BENGÜ

Neden müziğin adı geçmiyor? Neden işsiz kalan binlerce müzisyenin, sahne için çalışanların ve 1,5 senedir yaprağı kıpırdamayan sektörün haklı serzenişini kimse duymuyor?


YORUMLAR

  • 0 Yorum