Şevval Sam'dan Huzur Dolu Karavan Tatili!

Geçtiğimiz haftalarda rol arkadaşları Eda Ece ve Nesrin Cavadzade ile tekne tatili yapan Şevval Sam, bu kez de karavanıyla kendini yollara attı.

Şevval Sam'dan Huzur Dolu Karavan Tatili!
15 Haziran 2021 - 10:03

Ünlü oyuncu Şevval Sam, rol arkadaşları Eda Ece ve Nesrin Cavadzade ile Ege koylarını turladıktan sonra seyahatine 'Prenses' adını verdiği karavanı ile devam ediyor. Geçtiğimiz yıl arkadaşından satın aldığı karavanın yenilenme süreciyle bizzat kendisi ilgilenen Sam, tatilinden kesitleri sosyal medya hesabından yayınladı.


"PRENSES'İ TATİLE GÖTÜREYİM' DEDİM"

Güneşin ve denizin keyfini çıkaran 48 yaşındaki oyuncu, bu karesine, "Prenses'i tatile götüreyim' dedim. O da haketti artık..." notunu düştü.

"DÜNYAYI GEZMEK İSTİYOR"

Sam, “Sağlığım ve imkanlarım el verirse dünyayı bir karavanla gezmeyi istiyorum. Karavanla insan daha özgür oluyor. Mülk edinmek istemiyorum" ifadelerini kullanmıştı.


"İÇ TASARIMI BANA AİT"

Sam, daha önce de "Karavanın iç tasarımı tamamen bana ait. Yıllardır evimde kullandığım koltuklarımın kılıflarını burada kullandım. Karavanın içi tamamen ahşap yapıldı. Bana bu 2021’in ilk hediyesi oldu" şeklinde konuşmuştu.


"BENİM DE BİKİNİLİ FOTOĞRAFIM OLMASIN MI?"

Sam, geçtiğimiz günlerde teknede çekildiği fotoğrafını, "Bir bikinili fotoğrafım, benim de olmasın mı?" notuyla yayınlamıştı. 48 yaşındaki oyuncunun fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum