Şeyma Subaşı'dan oyunculuğa yeşil ışık neden olmasın!

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, kendisine oyunculuk teklif edilirse düşünebileceğini söylediği açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı'dan oyunculuğa yeşil ışık neden olmasın!
08 Mart 2019 - 10:46
Selda Haberal

[email protected]
Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanarak kısa bir süre sonra Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde kitap çıkaracağını duyurmuştu. Subaşı'ı yazarlıktan sonra oyunculuğa da yeşil ışık yaktı. Muhabirlerin, "Oyunculuk teklifleri var mı? sorusuna Şeyma Subaşı, "Şu anda gelen bir teklif yok. Gelirse düşünürüm. Tekliflere göre, iyi bir projeden teklif gelirse neden olmasın? Ama dizi olmaz, sinema projesi olabilir.'' şeklinde açıklamalarda bulundu. 

''ŞUANDA GELEN BİR TEKLİF YOK''

Muhabirlerin, "Oyunculuk teklifleri var mı? sorusuna Şeyma Subaşı, "Şu anda gelen bir teklif yok. Gelirse düşünürüm. Tekliflere göre, iyi bir projeden teklif gelirse neden olmasın? Ama dizi olmaz, sinema projesi olabilir. Yetenekli olup olmadığımı çok bilmiyorum ama bir kez Beyaz Show'a çıkmıştım. Oradaki herkes benim oyunculuk yeteneğimin olduğunu söylemişlerdi" ifadelerini kullandı. Dünyayı gezmeye devam edeceğini söyleyen Şeyma Subaşı, "Dünyayı gezmeye devam edeceğim. Dünya'da gitmediğim bir süre yer var. Afrika ve Tokyo'ya çok gitmek istiyorum. Gitmediğim bir sürü ülkeler var tabii" dedi.

YAYIN EVİ, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Şeyma Subaşı'nın gündeme gelmesinin sebebi ise bu kez kendi paylaşımı olmamıştı. Dex Yayınları, sosyal medya hesabından Subaşı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak ünlü ismin kitap çıkaracağını duyurmuştu.

Şeyma Subaşı yazarlıktan sonra bakın neye merak saldı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum