Şeyma Subaşı Neden Boşandı?

Şeyma Subaşı'nın kişisel çatışmasından çıktığını, yeni dönemde daha da yükselişe geçeceğini söyleyen Feng Shui Danışmanı ve Çin Astroloğu Ceren Sakin, Şeyma Subaşı- Acun Ilıcalı boşanmasını yorumladı...

Şeyma Subaşı Neden Boşandı?
25 Aralık 2018 - 11:23
Şeyma Subaşı’nın astrolojisine baktığımız zaman doğduğu günde; Yang Toprak Ejderha burcunda bulunmaktadır. Yang toprak dağa benzetilir. Dağ gibi ağır, güçlü, sabit ve dünyevidir. Yang Ağaç kadar inatçı değildir ama baskı uygulayabilir ve esnekliği azdır. Toprak elementi olması sebebiyle, kasları ve mideyi temsil eder. Hillary Clinton, Mark Zuckerberg, David Beckham, Michael Jackson, Eric Clapton ve Natalie Portman ünlü Yang Toprak kişilerinden sadece bir kaçıdır.

EJDERHA BURCU ÇATIŞMA İÇİNDEYDİ

Ejderha burcu 2018 yılının burcu ile direk çatışma içindeydi. Hayatımızda yaşanan birçok olay ya Gök hanesinin ya da Toprak hanesinin birbirleri ile etkileşiminden oluşur. Seyahatlerimiz, taşınmalarımız, hastalıklarımız, evliliklerimiz, ayrılıklarımız, kazalarımız, sakatlanmalarımız gibi olaylar ya Gök hanenizdeki ya da Toprak hanenizdeki bir hareketten kaynaklanmaktadır. Dolayısıyla bu etkileşimleri okuyup yorumlayabilirsem, gerçekleşecek olan birçok olayı öngörebiliriz.

Ejderha ile Köpek çatışması, çok ciddi bir çatışmadır. Çünkü iki burcun da koruyucu meleği bulunmamaktadır. Dolayısıyla bu çatışmada ölü sayısı çok olur. Öküz ile Keçi çatışması gibi bu çatışma da doğal afetleri tetiklemektedir. Bu çatışmanın öneminden dolayı Ejderha saati olan sabah 7 ile 9 arası ve Köpek saati olan akşam 7 ile 9 arasında daha çok ölüm gerçekleşmektedir. Köpek burcu cehennem kapısının koruyucusu olarak bilinmektedir ve spritüel olayları, dinsel zıtlaşmaları, yeraltını ve arkeolojik buluşları temsil eder.

BOŞANMANIN TEK SEBEBİ ÇATIŞMA DEĞİLDİ

Gün hanesine gelen çatışma, ev hanesine gelmiş bir çatışma olacağından çatışmaların en ciddisi olarak kabul edilir. İlişkide ciddi sorunların yaşanacağı, hatta boşanma ile sonuçlanacak bir dönemi işaret edebilir ki Şeyma Subaşı da bununla sınanmış ve sonunda boşanmayla sonuçlanmıştır.

Ancak, boşanmasının tek sebebi 2018 yılında olan bu gün hanesindeki çatışma değildi!

Bir başka etken ise 2009 ile 2019 arasında Şeyma hanım kişisel burcunun penaltı dönemindeymiş!

Sanırım bu sene en çok penaltılar hakkında konuşmam gerekiyor. Penaltı yani gizli tehlike çatışmalardan çok daha güçlüdür, çatışma ortada ve açık iken penaltı; nefret, endişe, rahatsızlık, sevgisizlik gibi açıkta yaşanmayan duyguları işaret eder, insanın içinde gizlice büyür. Bu tip dönemlerde evlenen kişiler yeni şans dönemine girmeleri ile birlikte boşanmaları çok normaldir. Çünkü penaltı kendi başımıza iş açmak olduğu için bu dönemde yaptığımız hareketler doğru sonuçlanmaz.

ŞEYMA SUBAŞI 2019'DA YÜKSELİŞE GEÇİYOR

Bu tip penaltı dönemlerini ya da çatışma dönemlerini hasta olmaya benzetiyorum. Hastayız ve ihtiyacımız olan elementlere çekiliyoruz. Ne zamanki bu dönem bitiyor o zaman bu elementlere de ihtiyacımız kalmıyor. Aynı hasta olduğunuzda doktorun size antibiyotik vermesi gibi. O ilacı doktorun önerdiği gün boyunca kullanırsınız ve süresi bittiğinde de hayatınızda çıkartırsınız!

Şeyma'nın haritası 2019'la birlikte çok daha büyük bir yükselişe geçiyor tekrar evlilikihtimali çok güçlü ve aynı zamanda da ününe ün katacak olarak da söyleyebiliriz. Dolayısıyla kişisel penaltıdan (yani kendi başına iş açmaktan) ve kişisel çatışmadan çıktığına ve iyi şans dönemine girdiğine göre bundan sonra Şeyma hanımı daha fazla duyacağız gibi duruyor.

Feng Shui Danışmanı ve Çin Astroloğu Ceren Sakin


YORUMLAR

  • 0 Yorum