Sinan Oğan yeni kabineyi değerlendirdi

Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı kabineye ilişkin değerlendirmede bulundu. Oğan, "Başta ekonomi ve sığınmacılar olmak üzere önümüzdeki süreçte ilkelerimizin hayata geçirilişine hep beraber şahit olacağız" dedi.

Sinan Oğan yeni kabineyi değerlendirdi
04 Haziran 2023 - 09:39

Seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Sinan Oğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Oğan, paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme konusunda herhangi bir 'pazarlık' yapmadıklarını, 'ilkeler bazında' anlaştıklarını vurguladı.

Oğan'ın paylaşımı şu şekilde:

Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlk gün de söylediğimiz gibi Sayınn Cumhurbaşkanı ile bizim herhangi bir makam pazarlığımız olmamış, ilkeler bazında bir bir anlaşmamız söz konusu olmuştur. O sebeple ilk günden beri ismimiz üzerinde yürütülen “pazarlık” vs gibi spekülasyonların ne kadar yersiz ve iftira amaçlı olduğu bir kez daha görülmüştür. Başta ekonomi ve sığınmacılar olmak üzere önümüzdeki süreçte ilkelerimizin hayata geçirilişine hep beraber şahit olacağız inşallah…

YORUMLAR

  • 0 Yorum