Sisi Seyhan Soylu türbana girdi, ünlü AKP'li iş adamıyla evlendi

"Sisi" lakaplı ünlülerin menajeri Seyhan Soylu üçüncü evliliğini, Rizeli iş insanı Fahri Yazıcı ile gerçekleştirdi. Evliliğini “İslami kurallara” göre yapan Sisi, nikahında peçe taktı. Nikah öncesi evde imam eşliğinde Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Sisi Seyhan Soylu türbana girdi, ünlü AKP'li iş adamıyla evlendi
10 Şubat 2020 - 09:48 - Güncelleme: 10 Şubat 2020 - 20:01
Sisi, törende yaptığı açıklamada “İslami kurallara göre hayatımı idame ettirmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Seyhan Soylu "Sisi" 3. Kez evlendi, hem de İslami kurallara göre;

İlk evliliğinde, İran Şahı'nın yeğeni prens Ataullah Pehlevi ile İngiltere'de, şaşaalı bir izdivaç ile dünya evine girmiş ve bu evliliği iran'da olay olmuştu. 

Soylu 2. Evliliğini Samsunlu iş adamıyla Antalya'da gerçekleştirdi.

 



Seyhan Soylu; Sosyetenin ünlü ailesi Eylik ailesine de çok yakın olduğundan dolayi Kanalın ve Royal Resort zincir otellerinin sahibi Bülent Eylik Sisi'nin düğünü için otelini kapadi ve düğüne davetli olanlar için THY'den özel uçaklarla konuklar Antalya'ya taşınarak otelde 1 hafta ağırlandı.

Seyhan Soylu (47) dün akşam 3. evliliği için adım attı.

Soylu bukez AKP'ye yakınlığı ile bilinen Rize'nin ünlü ailelerinden "Yazıcılar'a Gelin" gidiyor.

Aile fırıncılıkla uğraşmakta. Damat Fahri Yazıcı Turizm ve Taşımacı... 35 yaşındaki Yazıcı'nın 2. evliliği.

Soylu 3. Evliliğini de islami kurallara göre yaptı.

Soylu'nun Yeşilköy'deki konağında yapılan nikahta dini ritüeller ön plandaydı.

Nikah öncesi evde imam eşliğinde;

- Kuran'ı Kerim tilaveti

- Günün mana anlatımı

- İlahiler

- Tasavvuf ekibi (Kanun, Ney, Bendir)

- Semazen gösterisi

- Takı merasimi

Sonrasında ikilinin yakın dostları katıldığı nikah öncesi merasimde Soylu yakın dostlarına şunarı söyledi;

"Bizde öncelik islami ritüel, Nisan ayında Mogolistan'da Şaman düğünü, ALLAH nasip ederse yazında istanbul ve Rize'de basına kapalı yakın dost, arkadaş ve aile eşrafının katılacağı mütevazi bir "Kır düğünü" yapmak gönlümüzden geçmekte. Artık yeni adım attigim hayatımda muhafazakar, mütedeyyin bir hayat sürmek istiyorum. Evlilik kurumu sorumluluk ister, geçmişimde yeteri kadar çılgınlıklar yaptık. Artık durulma ve dingin bir hayat sürmek gerek.

Benim de hep islami ritüellerle izdivaç yapmak gönlümde vardı. ALLAH kalbime göre nasip etti. Geçmışte olaylı Marmara Gemisi sürecinde Kudüs ziyaretim'de ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'da yarı hacca nail olduk.

RABBİM nasip ederse Eşimle birlikte Mekke ve Medine ziyaretleri de yapmak istiyorum. Bu ziyaretler sonrasında da islami kurallara göre hayatımı idame ettirmek istiyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum