Şişme kadın aldım kullanılmış çıktı yardım edin!

Haydar Dümen 15 Ekim tarihli POSTA gazetesi yazısında okurlarından gelen soruları cevapladı. Takipçilerinden gelen birbirinden ilginç soruları bakın Haydar Dümen nasıl yanıtladı! İşte Haydar Dümen'in hayranlarından gelen sorulara verdiği yanıtlar...

Şişme kadın aldım kullanılmış çıktı yardım edin!
15 Ekim 2019 - 20:10 - Güncelleme: 16 Ekim 2019 - 08:44





BÖYLE SORU YOK!

Sertleşmede başarısızım



23 yaşındayım, haftada 8-9 kez mastürbasyon yapıyorum. 3 kez ilişkiye girdim, sertleşmedi. Üçüncüde partnerim çok güzeldi, başaramadım. Yardımcı olun.



CEVAP



Bir ay perhiz değerli okurum, kimseye bir şeyler söyleyip akıllarını bulandırma. Çoğu genç okurum benzeri sorunlar yaşıyor. Yine çoğu ipi nereden tutması gerektiğini bilmiyor. Organ kimilerinde şımarık olabilir yani nankördür. Bol bol enerji gösterirken, hiç sorun yokken aksiliği tutar, sahibine karanlık gelecek vadeder. Arsızlığına nankörlüğü eklediği olur. Neyse, her şey kararında olmalı, hızlı koşan at çabuk yorulur. Gün gelir, onun da kaçacak deliği olmaz. O sana değil, sen ona tabisin. 6 ay sonra ‘sağlıklıyım’ yazan mailini beklerim.






GÜNÜN SORULARI

Kandırıyorlar mı?



Bir internet sitesinden şişme kadın aldım. Gönderdikleri şişme kadın kullanılmıştı. Siteyi arayıp sordum, test amaçlı kullandıklarını söylediler. Dedikleri doğru mu? Yoksa beni kandırıyorlar mı?



RUMUZ: BALONCU



Ah be değerli okurum, amaçlarının ne olduğunu ben nasıl anlayayım? Ben de bilemem. Bu konularda sitelerde ne şeytani olaylar yaşanıyor. Doktorsuz hastalık tedavi edilemez. Rumuzuna baloncu demişsin, bu durum beni kuşkulandırdı. Güvensizlik elbette cinselliğin ateşine su dökmek gibi olur. Biz doktorlar sizlere sağlıklı ve dengeli yollar gösteriyoruz. Aklını başına topla okurum, normalleşmeye çalış.






Artık istemiyorum

21 yaşında kadınım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Yapmak istemiyorum nasıl durdurabilirim?



Sevgili okurum, evli misin, dul musun, bekar mısın? Bunları anlatmalıydın. Okul ne durumda? Yoksa mesleğin var mı? Hayatını cinselliğe odaklama, anneni, babanı düşünmelisin. Mastürbasyon tekniğin zarar verici türden mi? Yoksa dalından badem koparıp yemek gibi mi? Sen en iyisi cebine badem şekeri doldur. Her aklına geldiğinde ağzına at, tatlandır. İradeni kullan, durumu idare et.

 






Yoruluyorum

18 yaşındayım. Günde 5 defa mastürbasyon yapıyorum. Üst üste 3-4 defa boşalıyorum. Bu beni yoruyor. Başka zararı var mı?



CEVAP



Değerli okurum, elbette zararı var. Günde 5 kere yemek yesen de var. 5 kere uykuya yatsan da. Anlaşıldı mı?



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum