Sokakta Kalan Depremzedenin İsyanı: 'Özel Hastane Bizden Para İstiyor'

Antakya’da sokakta yaşamak zorunda kalan depremzede Semire Şahutoğlu, Adana’daki özel bir hastaneye sevk edilen gelininden tedavi masrafı istendiğini söyledi.

Sokakta Kalan Depremzedenin İsyanı: 'Özel Hastane Bizden Para İstiyor'
17 Şubat 2023 - 14:09

Kahramanmaraş merkezli depremde ağır yıkıma uğrayan yerlerden Antakya'da Semire Şahut isimli depremzede, gelininin sevk edildiği Adana'daki özel bir hastanede tedavi masraflarının istendiğini belirterek tepki gösterdi.

Gazeteci Zeynep Kuray, Twitter hesabından Semire Şahutoğlu ile yaptığı röportajın videosunu paylaştı. Şahutoğlu, 'Çoluk çocuk çok kötüyüz. Oğlum Adana’da, torunum Adana’da, gelinim Adana’da. Özelde, bizden para istiyorlar. Gelinim özel hastanede. Bizden para istiyorlar. Bizim evimizden hiçbir şey çıkmadı, ne para ne pul ne bir şey. Biz sokaktayız, yardım istiyoruz. Devletten yardım istiyoruz' dedi. 

Şahutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Çocuklarımız dışarıda yatacak yerimiz yok. Çocuklar kucağımda, sarıyorum battaniyeyle, oturuyorum. Anneleri enkazda yaralandı. Kendi çabamızla çıkardık, Adana’ya gönderdik. Ne yapalım, ölelim mi? Allah öldürmedi bizi. Ne yapmamız lazım” 


YORUMLAR

  • 0 Yorum