Son Yaz'ın Canan'ı Funda Eryiğit'ten Samimi Açıklamalar

Youtube’da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk olan Funda Eryiğit, samimi itiraflarda bulundu.

Son Yaz'ın Canan'ı Funda Eryiğit'ten Samimi Açıklamalar
17 Haziran 2021 - 18:43

Pandemi sürecini İzmir Çeşme’de geçiren ve İstanbul’a yeni dönüş yaptığını anlatan FundaEryiğit, "Yaklaşık 1.5 senedir İzmir Çeşme’deydim. Bütün salgın sürecini orada geçirdim. İstanbul’a döneli çok olmadı, hatta hala daha eşya yerleştirmek ve valiz boşaltmakla uğraşıyorum" ifadelerini kullandı.


"KENDİME BÜYÜK DRAMALAR YARATTIM"
Uzun süre İstanbul’dan uzak kalmak ve sonrasında yeniden İstanbul’un hareketli akışına adapte olmanın nasıl bir tecrübe olduğunu anlatan oyuncu, "Döneceğim belli olduğu zaman oldukça büyük dramalar yarattım kendime açık konuşmak gerekirse.


‘Bir daha bu balkonda oturamayacak mıyım, kahvecime hoşça kal diyemedim’ gibi sebeplerden gözümün dolduğu çok oldu.


Döndüğüm zaman İstanbul’a yeniden adapte olmak uzun sürecek diye düşünüyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı. 2-3 gün içerisinde 'valiz boşalt, eşyaları yerleştir' derken yeniden o kaosa alışmış bir şekilde buldum kendimi" sözleriyle herkesi güldürdü.


"KAMERANIN NERESİNE BAKACAĞIMI BİLMİYORDUM"
Konservatuvar eğitimi öncesinde Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim aldığını dile getiren Eryiğit, "Konservatuvarda biraz burnu havada bir öğrenciydim sanırım. Tabii bunda önceki Uluslararası İlişkiler bölümünün de etkisi vardı.


Kendi dönemimdeki insanlarla aramda çok yaş farkı yoktu belki ama o zamanlar bana çok geliyordu. Kenarda sürekli kitabını okuyan tiyatro samurayı bir tiptim daha ziyade” dedi.


 


YORUMLAR

  • 0 Yorum