Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Maskeli pozlar!

Sosyal medya fenomenleri ve influencer'lar, Instagram'da verdikleri maskeli pozlar nedeniyle eleştiri yağmuruna tutuluyor. İnsanların salgından korunmak için taktığı maskelerle poz vererek onları birer "moda aksesuarı" olarak kullanmaya başlayan fenomenler, saygısızlık yapmakla suçlanıyor.

Sosyal medyanın yeni çılgınlığı: Maskeli pozlar!
04 Şubat 2020 - 21:01
Ek


Instagram'daki bazı kullanıcılar, sosyal medya fenomenleri ve influencer'lar, Çin'den dünyaya yayılmakta olan koronavirüs salgınını kullanarak kendilerine yeni fırsatlar yaratmanın peşinde.






"Like" peşinde olan sosyal medya kullanıcıları, insanların salgından korunmak için taktığı maskelerle poz vererek onları birer "moda aksesuarı" olarak kullanmaya başladı.






Ünlü YouTuber Logan Paul'un 17 milyonu aşkın takipçisiyle yaptığı paylaşım da büyük tepki çekti. Logan, yarı çıplak halde gaz maskeleri takarak yanındaki genç modellerle poz verdi. Fotoğrafın altına gelen yorumların çoğu, "İnsanlar ölüyor, bu şakası yapılacak bir konu değil" yorumunda bulundu.






Fitness fenomenleri Soskar ve Mandy ise, yüzlerinde maskeler varken öpüştükleri bir pozu paylaştı. Şu anda Tayland'da olan çift, halka açık alanlarla sürekli maske taktıklarını yazdı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum