Soyadının Yanlış Yazılmasına Çok Sinirlendi!

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Özlem Gürses'in kanalında katıldığı yayında soyadının "Oğlan" şeklinde yazılmasına çok sinirlendi. Görüntülerin gündem olmasının ardından Sinan Oğan bir açıklamada bulundu. ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın yaklaşık 1 ay önce Gazete

Soyadının Yanlış Yazılmasına Çok Sinirlendi!
22 Mayıs 2023 - 12:07

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Özlem Gürses'in kanalında katıldığı yayında soyadının "Oğlan" şeklinde yazılmasına çok sinirlendi. Görüntülerin gündem olmasının ardından Sinan Oğan bir açıklamada bulundu.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın yaklaşık 1 ay önce Gazeteci Özlem Gürses'in kanalına konuk olduğu yayında yaşanan bir olay yeniden sosyal medyada gündem oldu.

SOYADININ YANLIŞ YAZILMASINA ÇOK SİNİRLENDİ

Görüntülerde ekranda soyadı "Oğlan" yazıldığı için sinirlenen Oğan'ın "Özlem Hanım arkadaşlara söyleyin soyismimi doğru yazsınlar" dediği görüldü. Gürses'in "Yanlışlıkla yazmışlardır" sözlerine Oğan, "Hakaret içeren bir şekilde yazıyorsunuz. Doğru bir şey değil. Lütfen dikkat etsinler. Bununla ilgili gerekli dikkat gösterin. Lütfen gerekli özrünüzü de kullanın" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum