Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin!

Erdoğan’ın yakınlarının Man Adası’na 15 milyon dolar aktardığı iddia eden Kılıçdaroğlu'na, Bakan Soylu'dan çok sert cevap geldi.

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: İspat etmezsen boğazına ne takacağız göreceksin!
05 Aralık 2017 - 21:15
CHP lideri geçen haftaki grup konuşmasında, Burak Erdoğan (oğlu), Mustafa Erdoğan (kardeşi), Ziya İlgen (enişte), Osman Ketenci (dünür), Mustafa Gündoğan’ın (özel kalem müdürü) Man Adası’nda Kasım Öztaş’a ait şirkete para gönderdiği paraların dekontunu açıklamıştı.

Konuyla ilgili HDP ve CHP’nin meclis araştırma önergeler de AKP oylarıyla reddedilmişti.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ailesinin Man Adası’ndaki Bellway adlı şirkete 15 milyon dolar gönderdiğine ilişkin banka dekontlarını basına vermiş ve savcılığa teslim etmişti.

Kılıçdaroğlu bugün yaptığı açıklamada da Erdoğan’a “Bir soru soruyorum sevgili Erdoğan… Enişten Ziya İlgen’in Man Adası’nda şirketi var mı? Enişte Man Adası’nda niye şirket kurdu? Bu şirketin sermayesi nedir?” diye sordu.

Bakan Süleyman Soylu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının ardından A Haber yayınına bağlanarak, “Man Adası’nda Cumhurbaşkanının yakınlarının paralarının olmadığı ispatlanırsa biz onun boğazına ne takacağız görecekler. CHP’lilere sesleniyorum başınızda bir düzenbaz var. Bu iddiasını ispat edecek, etmezse şerefsizdir, alçaktır. Bu adam sahtekardır” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum