Şubat 2024 aylık burç yorumları

Astroloji: Şubat 2024 aylık burç yorumları. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

 Şubat 2024 aylık burç yorumları
01 Şubat 2024 - 11:29

Şubat ayı burç yorumları:

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu Şubat ayı burç yorumları.

 

koç burcu

Koç burcu Şubat 2024 burç yorumları

Koç burç yorumları: Maddi konularda emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz ve verimli sonuçlar elde edebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir. Yeni girişimler arsa alım-satım gibi size sunulabilecek sürpriz fırsatlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Duygusal dünyanızda geçmişten geri dönüşler sizi şaşırtabilir. Bu durum içsel anlamda rahatlamanıza neden olabilir. Yapılabilecek ciddi ve umut verici konuşmaların açığa çıkması heyecanlı bir süreç geçirmenize vesile olabilir. Sosyal hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızda ve ittifaklarınızda birtakım değişiklikler yaşayabilirsiniz bu değişimlere güvenin ihtiyacınız olan şey, güvenilir olanın ortaya çıkmasıdır.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Toplumsal düşüncelerinizle ilgili somut adımlar atmak için harekete geçmeye hazırsınız. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte kariyerinizde önemli bir şekilde söz sahibi olacaksınız. Kendinizi özgür hissetmeniz, planlarınızı uygulamaya koymak konusunda büyük avantaj sağlayacaktır. İdeallerinizi gerçekleştirirken insanlık değerlerini ön planda tutacaksınız. Yatırımlarınızla inandığınız değerleri suya atılan bir taşın oluşturduğu dalgalar gibi sosyal hayata dahil edebileceksiniz. Özellikle dijital alanlarda yapacağınız ya da katılacağınız tüm organizasyonlarla kişisel ve toplumsal bazda farklı alanlara yönelebilir, bu sayede yeni insanlar tanıma şansı da elde edebilirsiniz. Kuracağınız bu yeni sosyal çevreyle herkesin faydalanacağı işbirlikleri kurabilir, farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sıra dışı konuları olan bir organizasyona dahil olabilirsiniz veya hayatınıza yeni insanlar katılabilir. Bu tanışıklıklar finansal durumunda ani gelişmeler yaratabilir. Geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirebilir, bu yolda kendine bir yol haritası oluşturabilirsin. Sosyal çevre, beklentiler ve arkadaşlarla ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Kişisel konularda ani adım atmamaya özen göstermelisiniz. Başkalarına duyduğunuz sorumluluk, toplumsal idealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklarınız ile ilgili mutlu olacağın olaylara eşlik edecek.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Sosyal çevre bakımından oldukça hareketli bir döneme giriyorsunuz. İşyerindeki kişiler değil ama daha çok mesleki çevrenizdeki dostlarla birlikte olmak size çok şey kazandırır. İdealleriniz, gelecek planlarınızla ilgili önemli çalışmalar yapmaya çalışın. Tanışmak istediğiniz kimselerin kapısını çalın. Üzerinizde kartvizit bulundurmadan sokağa çıkmayın.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Sizleri çok daha sosyal ve hareketli bir süreç bekliyor olacak. Arkadaşlar arası yardımlaşma teması çok daha fazla ön plana çıkacak, partiler, davetler, organizasyonlar, düğünler ile birlikte gündeminiz yoğun olabilecek. Yeni insanlarla tanışabileceğiniz ortamlar içine sık sık girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, dostlarınızla beraber olmak size her zamankinden çok daha fazla keyif verecek.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalışma ortamınız değişebilir. Kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Önemli bir iş projenizi bitirebilir ve bununla ilgili önemli bir aşamayı kat edebilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Bu döneme kadar hazırlıklarınızı yapın. Aynı zamanda aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler oldukça sizleri şaşırtabilir.

boğa burcu

Boğa burcu Şubat 2024 burç yorumları

Boğa burç yorumları: İkili ilişkilerinizde güven arayışınız sizi olumsuz etkileyebilir. Çünkü çevrenizdeki insanlarla yaşadığınız iletişim sorunları buna sebep olabilir. Bu yüzden beklentilerinizi düşük tutmanız olası gerginliklerin ve sıkıntıların yaşanmasına engel olabilir. Ayrıca yaşam alanınızda değişimler, tadilat gibi bekleyen işleri çözmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda yatırımlarınızın takibini yapmak, yeni girişimlerde bulunmak sizi ekonomik anlamda güçlendirebilir. İş hayatınızda yaşanacak büyük gelişmelere hazır olun. Zorlandığınız maddi konularda yaşayacağınız gelişmeler büyüme ve kalıcı işler için önem taşımakta. Prestijinizin artacağı büyük işler fırsatlar yakalayabilirsiniz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu transit, düşüncelerinizi daha kolay ve aktif bir şekilde hayata geçirmenizi sağlayacak. Etkisi 23 Şubat’a kadar olan bu süreç çok kolay olmayabilir. Yapacağınız konuşmalar, kullanacağınız ifadeler sizi huzursuz edebilir. Çünkü bir şeyleri değiştirmek zorunda kalmak sizde hep bu hissi oluşturdu. Bu kez bu huzursuzluğun getirdiği öfkeyi kenara bırakmalı ve sakin olmalısınız. Toplum önündeki konuşma tarzınızda rahat bir tavır sergilemek kendinizi daha iyi ifade etmenizin önünü açacaktır. Bir rol model olarak anılıyor olmak bu dönem elde edeceğiniz en büyük kazançlardan biri olacaktır. Kariyerinizi etkileyecek önemli bir kararın arifesindesiniz. Bugünlerde sabrınız en çok burada lazım.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Özgürlük ve değişim kavramları bu dönemde sizin için oldukça önemli olacak. İlişkiler konusunda cesaretli olmayı başarıp geçmişin korkularından uzaklaştığınızda aşk güvenli bir şekilde kalbinizde hayatınızda yerini alacak. Kariyer ve sorumluluklarla ilgili konularda yenilik istenebilir. Eski kalıplar yıkılıyor ve yeni başlangıçlara alan açılıyor. Kariyer konusunda ani bir gelişme kapıda olabilir. Arkadaş grupları içinde ilişkilerinizde aldanmalara açık bir dönemde olabilirsiniz. Kariyerinizde parlama, hedeflerinizi ve amaçlarınıza başarıyla ulaşma fırsatı, toplumsal duruşunuz, iş teklifi, terfi, yeni başlangıçlar, kaderinizi etkileyen önemli olaylar ve değişimler, aileniz ve annenizle olan ilişkileriniz gibi konularda yeni deneyimler yaşatabilir.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Kariyer alanınızda hareketlenme söz konusu. Finansal hedeflere daha kararlı bir şekilde odaklanabilir ve yeni gelir kaynakları arayışında aktif olabilirsiniz. Dış dünyadaki ününüz artıyor. Uzaklarda tanıyan kişiler de iş hayatınızdaki değişliklerden haberdar olacaklardır. Yeni görevler, yeni unvan, hatta yepyeni bir kartvizit sizi bekliyor olacak. Kişisel imajınıza özen gösterin. Evden çıkarken baştan aşağı bakımlı ve konumunuza uygun giyindiğinizden emin olun. İtibarınızın konu edildiği, sizi daha yakından tanımak isteyen iş insanlarıyla bir araya geleceksiniz.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Yaptığınız işlerden çok daha fazla keyif alabileceksiniz. Venüs sizi yaptığınız işlerde fark edilmenizi ve parlamanıza yardımcı olacak, yalnız bireysel değil işlerinizi yaparken gruplarla çalışıp destek almanızı sağlayacak. Özellikle toplum yararına, toplumun genelini ilgilendiren projelerde aktif görev alabilirsiniz. Venüs size belki iş değiştirtmez, ama mevcut işinizi çok daha iyi bir hale getirmek, işinizden keyif almanızı sağlayacak koşullarla karşılaştırabilir. Özellikle kadınlardan güzel yardımlar alabileceksiniz.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Aşk ve ilişkilerde önemli bir yoğunlaşma süreci. Evli olanlar için çocuk sahibi olmak adına önemli bir dönem olabilir. İlişkilerinizde önemli bir toparlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatını ilgilendiren konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Romantizm ve aşk konuları sizi bu dönemde daha ruhsal anlamda yoğunlaştıracaktır. Yeni bir ilişki için keyifli bir dönemin başlangıcı da diyebiliriz. Çalışanlarınızla ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla alakalı gizli kalmış bir konuyu öğrenebilirsiniz.

ikizler burcu

İkizler burcu Şubat 2024 burç yorumları

İkizler burç yorumları: Özgürlüğünüzü kısıtlayacak herkesten uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Başkalarının düşüncelerinden etkilenmeden hedefleriniz doğrultusunda hareket edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde başkalarının düşüncelerini umursamayabilirsiniz. Özellikle maddi konularda, mücadele ortamında ön plana çıkabilirsiniz ve insanlar tarafından takdir edilebilirsiniz. Şubat ayı yeniliklere hazır olmanız gerek bir ay. Çalışmalarınızın, hayatınızda yepyeni ve heyecan verici bir rotaya getirecek karşılığını alabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. Genel olarak, olumsuz düşünce ve inanışları bırakma zamanı olacak.

5 Şubat itibariyle yönetici gezegeniniz Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu transit, size bazı sorgulamalar yaptırabilir. Bir arayışa girmeden önce gerçek düşüncelerinizi tartarak kendi yaşam felsefenizden emin olmaya çalışın. Özgürlük kavramını yakalayabilir ve hayatınıza dahil edebilirsiniz. İletişimi temsil eden burç olmanız, bu durumdan en kazançlı çıkacağınız burçlardan birine dahil olduğunuzu gösteriyor. Kendinize has tarzınız ve becerilerinizle özellikle yurtdışı kaynaklı bağlantıları ve fırsatları önünüze getirebilir. Hayatınızla ilgili önemli başlangıçların temelini atabilirsiniz. Konu ve koşullar ne olursa olsun, bilgiyi ne kadar pratik ve fayda sağlayan şekilde kullanır ve sunarsanız o kadar kazançlı olursunuz.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kova Yeni ayı fırsatları görmeyi başarmanız için uyanışa geçiriyor sizleri yeni başlangıçlara yol alacaksınız pek çok konuda. Belki başka bir ülke kültür yurt dışında seyahat etme veya öğrenim görme şansını yakalayabilirsiniz. Yeni fikirlere, orijinal bakış açılarına açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Kendinizi günlük rutinler içinde zaman zaman gergin ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bu temponun dışına çıkmak için uzak bir yere seyahat gündeme gelebilir. Eğitim, yurt dışı işleri ve inançlarla ilgili yeni kararlar alınabilir. Arkadaşlarla yaşanacak durumlarda ani çıkış yapmamaya dikkat. Hayatınızda felsefi temalar ön plana çıkabilir. Sıra dışı bir konuda eğitime başlayabilirsiniz.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Entelektüel birikiminiz başkalarını oldukça etkileyecektir. Aşk, keyif, tatil, hobiler… İşte bu tarihlerde ilgi göstermeniz gereken diğer konular. Neden keyif alıyorsanız zaman ayırın. Hedeflere ulaşmak için girişimci bir yaklaşım benimseme şansınız artabilir. Arkadaşlarınızla birlikte yeni projelerde yer alabilir ya da toplumsal konulara duyarlılık göstererek etkileşimlerinizi derinleştirebilirsiniz. Şans oyunları, spekülatif yatırımlar, stratejik riskli kararlar konularında aktif ve heyecanlı bir dönemdesiniz.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Yalnız olanlar İkizler burçları yabancı kişilerle flörtlere girişebilirler. Tanışacağınız kişi sizden uzakta oturan hatta farklı şehirde ikamet eden biri de olabilir. Bir diğer olası etkisi ise birbirinden keyifli seyahatlerin gündeme gelmesi olabilecektir, akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, yine eğitimle ilgili konularda destekleyici etkiler devrede olacaktır. Yurt dışı ile ilgili meseleleriniz sorun çıkmadan hallolabilecektir.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Duygusal yaklaşımlarınız ve ailenizle olan ruhsal bağlarınız gündemde olacak. Ailenizin yaklaşımları karşısında net bir karar alamayabilirsiniz. Aileniz ve yaşadığınız yer ile ilgili gündeme gelen bir değişiklik adına bazı yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bu dönemde yapılan tüm maddi ve manevi konularda çok dikkatli olmalı ve alacağınız kararların arka planını iyice araştırmalısınız. Hayatınızla ilgili çok önemli bir karar aşamasında olabilirisiniz. Geçmişten gelen bir ilişkinin hesaplaşması söz konusu olabilir.

yengeç burcu

Yengeç burcu Şubat 2024 burç yorumları

Yengeç burç yorumları: Geleceğe dair plan program yapmak için doğru bir zaman dilimindesiniz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar ve can sıkıcı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Size karşı art niyetli olabilecek insanlarla iç içe olmanız sizi yorabilir. Çevrenizdekilerden çok kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Ortaklaşa paylaşımlarla, miras veya kredi gibi konularla ilgili ani gelişmeler olabilir. Bu konulara kendinizden taviz vermeden yaklaşmak isteyebilirsiniz. Eşinizle veya ortağınızla yeni bir yatırımı hayata geçirme fikri ortaya çıkabilir.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu transit, başkaları ile paylaştığınız düşünceleriniz; maddi imkanlarınız konusunda daha cömert ve özgür bir zamanın kapısını aralıyor. Gelir elde ettiğiniz kaynaklarınız konusunda yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Hukuki ya da banka kaynaklı konularınız varsa yakınlarınızdan bu konuda destek almak isteyeceğiniz gibi siz de onlara destek olmalısınız. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte; birlikte elde ettiğiniz gelirler ya da birbiriniz sayesindeki kazanımlarınızla ilgili yine birlikte hareket edeceğiniz bir plan yapabilirsiniz. Süreç içerisinde endişeli olabilirsiniz. Korkularınız farklı bir boyut kazanıp bilinçaltınızda hoşunuza gitmeyen gündemler oluştursa da bu dönemin zihin açıcı özelliğini kullanarak koşulları lehinize çevirebilirsiniz.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Sizden yapabildiklerinizden daha fazlasını talep ediliyorsa; durup düşünmeli, kapanmamış yaralarınızı daha fazla görmezden gelmemelisiniz. Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için kendi gerçekleriniz ile itiraf edemedikleriniz ile yüzleşmelisiniz. Finansal konular, riskli durumlarla ilgili yeni adımlar atmak istenebilir. Otorite figürlerine karşı tepkisel davranmamaya dikkat. Uzun zamandır beklediğiniz alacaklarınızı tahsil edip, borçlarınızı kapatabilir ya da yapılandırma fırsatlarını elde edebilirsiniz. Bu yeni ay sizlere önümüzdeki dönemler için kendi ayaklarınız üzerinde güçlü kalabilme fırsatları sunacaktır.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Önünüze çekici fırsatlar çıkabilir. Rüzgar arkadan esiyorken bunları değerlendirin, hiçbir şeyden uzak kalmayın. Yine bu tarihlerde işyerinde en yakınınızdaki kişiyle birbirinizi daha iyi anlamanız, karşılıklı beklentileriniz üzerinde anlaşmanız da mümkün. Ortada karışık, belirsiz bir şey kalmamasına çalışın. Başkalarının kaynaklarından destek almanız için sizin talep etmeniz gerekiyor. Mars’ın konumu, siz adım atınca maddi, manevi ve bilgi desteğinin geleceğini söylüyor. Borç istemek, deneyimlerinden faydalanmak, tanışıklık yaratmak için uygun günler.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Paranızı size daha keyif veren konular üzerinde harcamaya başlayacaksınız, hatta estetik operasyonlar, yüz gerdirmeler, botoks gibi yerlere harcayabilirsiniz. Maddi anlamda eşinizden, ortağınızdan rahatlıkla destek görebilecek, daha keyfi konular üzerine borçlar yapmaya başlayabilirsiniz. Kredi kart harcamalarınıza dikkat bu esnada. Güzelleşmek uğruna daha fazla para harcayabilirsiniz.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir konu gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir proje ya da yeni bir kişi dahil olabilir. Yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti deneyimleyeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz. Büyük bir yükselişe ilerliyorsunuz. Eğitim ve seyahatler sizler için çok önemli bir nokta da olacak. Finansal anlamda partnerinizle uzun süren bazı anlaşmazlıklara karşı daha kontrollü olmalısınız.

aslan burcu

Aslan burcu Şubat 2024 burç yorumları

Aslan burç yorumları: Şubat ayında iş ve aşk hayatınızda şans sizden yana olacak. Gayretleriniz doğrultusunda kaderiniz yeniden şekillenmeye başlıyor. Farkına varabildiğiniz, cesaretli olabildiğiniz, geçmişle kavgayı bırakıp şu anda kalabildiğiniz takdirde. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, hukuki meseleler gündemde olacak. İkili ilişkilerin hareketlenmeye başlayabilir. Kendinizi ilişkiler içerisinde daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Gayretleriniz doğrultusunda kaderiniz yeniden şekillenmeye başlıyor. Farkına varabildiğiniz, cesaretli olabildiğiniz, geçmişle kavgayı bırakıp şu anda kalabildiğiniz takdirde. İkili ilişkiler, evlilik, ortaklıklar, hukuki meseleler gündemde olacak.

5 Şubat itibariyle Merkür, karşıt burcunuz Kova’ya geçiyor. İkili ilişkileriniz ön plana çıkıyor. İfadeleriniz ve birbirinize yaklaşımlarınızla hareketli ve heyecanlı zamanlar yaşayabilir, bazı kararlar alabilirsiniz. Bu karar boş kalbinizi çalan bir aşka şans vermek şeklinde de olabilir. Özel hayatınızın yanı sıra, ortaklık halinde olduğunuz kişilerle geleceğe dönük anlaşmalar yaparak iş hayatınızı da canlandırabilirsiniz. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte odaklanmanız gereken önemli hususlardan biri, bu duruma ayak uyduramayacak ilişkilerin ayrımını yapmak ve artık sonlanması yönünde karar vermek olmalıdır. Zira bu dönem aynı dili konuşan ve istişare kültürüne sahip olan ilişkiler filmin kahramanı olacaktır. Abartılı koşullar ve tutumlardan da kaçınarak, fitilini ateşleyeceğiniz her konu size maddi ve manevi kazanç olarak geri dönecektir.

9 Şubat’ta karşıt burcunuz olan Kova’da gerçekleşecek Yeni Ay ile şans, iş ve aşk hayatınızda sizden yana olacak. İkili ilişkilerin hareketlenmeye başlayabilir. Kendinizi ilişkiler içerisinde daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Bir süredir iş hayatınızdaki gelişmeler hareket kazanmış olabilir. İş ortamınızdaki kişilerin sıra dışı tavırlarıyla karşılaşabilirsiniz veya siz daha isyankar bir tavır içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda veya yakın akrabalarınızla ilgili ortaklaşa paylaşımlar içeren konularda aldanmalara açık bir dönemde olmanız mümkün.

13 Şubat’ta Mars karşıt burcunuz Kova’ya geçiyor. İş yerindeki temponuz azalırken, bugüne dek üzerinde çalıştığınız konularla göz önünde olacaksınız. Bazıları tarafından takdir görürken, bazı eleştiriler de alabilirsiniz. En azından angaryalar, operasyonel işleri biraz olsun geride bırakarak sosyalleştiğiniz bir döneme giriyorsunuz. İkili çalışmalar, bir ortaklık fikri belli projeler için gerekli ve olumlu görünüyor. Gelen teklifleri geri çevirmeyin. Mutlaka bir yolunu bulup ortak işlere girişin. İlişkilerde daha cesur ve girişimci olabilir, romantizmi daha etkileyici bir şekilde yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ortak hedeflere odaklanarak, birlikte başarılar elde etme arzunuz artabilir.

16 Şubat’ta Venüs de karşıt burcunuz Kova’da seyahatine başlıyor. İlişkiler ve ortaklıklardan yana şanslı bir sürece adım atıyorsunuz. İlişkinizde problemler var ise bu Venüs transiti zamanında onarabilir, partnerinizle çok daha romantik, keyifli ve tutkulu zamanlar geçirebilirsiniz. Yalnız olanlar siz başkalarından daha çabuk etkilenebilir, etki altında kalabilirsiniz. Bazılarınızın romantik ve düşünceli tarafı ortaya çıkabilir ilişkilerinde. Her anlamda bu etki ilişkileri besler nitelikte olacaktır.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Maddi konularınızla ilgili önemli bazı kararlar almanız gerekebilir. Farkında olmadan düşüncesizce ve aceleyle yeni bir maddi yola girişmek isteyebilirsiniz. Bu konuda şartlarınız bu döneme kadar oluşturmadıysanız acele karar vermeyin. İlişkinizde, evliliğinizde ani kararlar vermek yerine olayların neden bu şekilde geliştiğini anlamaya çalışın. Çalışma ortamınızda herhangi bir kadının manipülasyonuna karşı dikkatli ilerlemelisiniz. Bazı rekabetler sizler için bir tuzak olabilir. Akılcı ve stratejik olan tavrınızla ön plana siz geçebilirsiniz.

başak burcu

Başak burcu Şubat 2024 yorumları

Başak burç yorumları: Şubat ayında günlük iş rutinleriniz ön planda olacak. Sorumluluklarınız önem kazanabilir. Daha önceleri ileri tarihlerde yapmak üzere ertelediğiniz işleri yapmak için yeni bir bakış açısıyla planlama yapabilir ve bu planlarınızı uygulamaya alabilirsiniz. İş hayatınızda yerinde müdahaleler ve girişimler ile başarı kazanacağınız enerjiler ile karşı karşıyasınız. Ev ve iş hayatınızda yerleşim değişiklikleri gündeminize gelebilir. Ne istediğinizi iyi belirlemeli ve yolunuzu çizmelisiniz.

5 Şubat itibariyle yönetici gezegeniniz Merkür Kova burcuna geçiyor. Çalışma hayatınızda özgür bir düşünce yapısına kavuşuyorsunuz. Bu durum bazı sorunları beraberinde getirebilir. Her şey sizin istediğiniz zamanda ve koşullarda olmayacağı için bunlar karşısında vereceğiniz abartılı tepkiler işleri çıkmaza sürükleyebilir. Bundan kaçınmalı, gökyüzünün bu parlak etkisini başarınız için kullanmalısınız. Günlük işlerinizden sağlık durumunuza kadar olan yelpazeyi genişletebilir, farklı fikirlerle daha fazla verim almak için zemin hazırlayabilirsiniz. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreç biraz zorlayıcı ve yorucu olabilir. İşin içine yarım kalan meselelerin de girmesiyle bir ileri bir geri yapıyor olmak canınızı sıkabilir. Yorulduğunuz anda dinlenmek ve yepyeni bir düzenin detaylarını hazırlamak, durumu kısa süre toparlamanız için yardımcı olacaktır.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yaşamınızda uluslararası veya akademik konularda ani gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarla ilgili konularda yanılgılar olabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Özel yaşamınızda da kontrollü olmalı fevri yaklaşımların zararlı sonuçlar getireceğinin bilinci ile hareket etmelisiniz. Sağlıkla ve günlük rutinlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. Finansal konularda risk almamaya özen göstermelisiniz. Bu dönemde gündelik yaşamınızda, hizmet ettiğiniz konularda pratik çözümler bulabilirsiniz. Hayatınızdaki bazı sorumlulukları partnerinize yükleyebilirsiniz.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Kariyer hedeflerinize odaklanarak daha yüksek enerji ve kararlılıkla ilerleyebilir, yeni projelere aktif bir şekilde dahil olabilirsiniz. Bu dönem, kariyerinizde önemli adımlar atma ve başarılar elde etme potansiyeli taşır. Önemli sözleşmelere imza atmak için çok doğru bir dönemdesiniz. Bilgi yönetimini en doğru şekilde yaptığınız, teknolojiyi etkin şekilde kullandığınız bu dönemde oldukça yenilikçi çalışmaların içinde yer alabilirsiniz. İşyerinde bir projenin üzerinde daha yoğun bir çalışma da sizi bekliyor.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. İş ve çalışma ortamınızda size keyif verecek bir takım düzenlemeler gelebilir. Elinizi attığınız işler daha hızlı bir şekilde çözümlenmeye başlayabilir, iş ortamınızda kullanabileceğiniz yeni elektronik aygıtlar alabilirsiniz, ofisinizi düzenleyebilir, yenileyebilirsiniz. Günlük angarya gibi gözüken işlerinizi halletmenin eğlenceli ve yaratıcı yollarını bulabilirsiniz. Yine sağlığınızı ilgilendiren konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak, bunun yanı sıra fiziksel olarak güzelleşmek için uzman yardımı ile diyete başlayabilir, bir trainer ile spora başlayabilirsiniz.

24 Şubat’ta sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz ama alacağınız kararlarda yeni yapılanmalar oluşabilir. Net kararlar alamayacağınızı hissedebilir ve sizden beklenmeyecek bir şekilde mantıksızca yaklaşabilirsiniz. Bu yüzden hayatınızdaki tuzaklarınızı iyi bilmeniz gereken bir süre. Zaaflarınıza yenik düşmeyin. Bu dönemde resmin tamamına bakmanızı öneririm. Detayların elverişsizliği arasında boğulmamalısınız. Hayatınızla ilgili bazı göremediğiniz şeyler bu sefer önünüze çıkıyor. Biraz daha cesur olmalısınız.

terazi burcu

Terazi burcu Şubat 2024 burç yorumları

Terazi burç yorumları: Bu ay aşk hayatınız hareketleniyor. Yeni bir ilişki kapıda olabilir. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız farklı bakış açınız ve orijinal fikirlerinizle kendinizi göstermek için güzel bir dönem olabilir. Çocuğunuz olsun istiyorsanız bu etkiyi değerlendirebilirsiniz; çocuk düşünmüyorsanız sürpriz bir gelişme yaşamamak adına dikkat etmenizde fayda var. Endişelerinizi bir kenara bırakın. Kendinize zaman ayırın ve hedef belirleyin. Yeni bir flört gündeme gelebilir.

 

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu transit, zihninizi önce bir sarsıp sonra da taşları yerine oturtacak bir etki yaratabilir. Bu kıymetli zamanlarda taşların yerine oturması ihtimalini düşünerek sakin kalmalısınız. Güçlü ve yoğun iletişimlerle oluşacak her şeyi lehinize çevirmelisiniz. Bunun için biraz esnekliğe ihtiyacınız var. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak hobileriniz ve yetenekleriniz konusunda çalışmalar yapmalısınız. Yeni bir alana yönelmek, var olduğunuz alanlarda köklü değişiklikler yapmak ruhsal ve duygusal yönden mutlu olabileceğinizi işaret ediyor. Yaşamak istediğiniz her şeyi paylaşacağınız insanların da karşınıza çıkabileceği bir dönemdesiniz. Mutlu olmak istiyordunuz, işte şimdi tam zamanı.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu dönemde aşk hayatı, çocuklar, evlilik gibi konular ön planda olacak. Aşk hayatınızda gerginlikler yaşanabilir. Duygusal krizler bitişlere neden olabilir. Aşk hayatıyla ve çocuklarla ilgili yeni kararlar alınabilir. İkili ilişkilerde ani tepkilere dikkat. Dost ve düşmanı tanıyacağınız bir dönem içinde olacak; bazı şeylerden kurtulabileceksiniz. İlgilendiğiniz bir spor ya da sanat dalıyla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz. Bazılarınız partnerleri ile etkinliklere katılabilir. Hediyeler alabilirsiniz. İlişkiler konusunda bir süredir zorlanmış olabilirsiniz. Özellikle hayatınızda biri yoksa bu dönemde ya karşınıza çıkan partner adayları azalmış ya da sorunlu kişilerle karşılaşmış olabilirsiniz. Şimdi ise şanslı bir dönem başlıyor.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Mars, aşk ve eğlenceli her türlü konuda yanınızda olacak. Yani ilk adımı atan siz olduğunuzda ve isteklerinizi karşı tarafa ilettiğinizde işler yoluna girecek gibi görünüyor. Entelektüel ortamlarda, bilginiz, donanımınız ve deneyiminiz ile oldukça etkileyici olacaksınız. Bir tatil kaçamağı, aşk heyecanı yaratıcılığınızın üst boyutlarda olmasını sağlayacaktır.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Hayattan çok daha fazla keyif alabileceğiniz koşullarla karşılaşıyor olacaksınız, daha eğlenceli, esprili ve neşeli olabileceksiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz, aslında kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz, yalnız başınıza yapmaktan keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Bazılarınız ise orijinal, farklı hobilere yönelebilirler. Venüs’ün bu alanda transiti aşkla ilgili konularda da genel anlamda olumlu olacaktır fakat sizler daha özgürlükçü olabilirsiniz, bu yüzden de minik arızalar çıkabilir flört edebileceğiniz kişilerle. Hayatınızın ana teması eğlence olacak aslında, sizi eğlendirici, keyif verici şeylere yöneleceksiniz, bol bol flört var.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karmaşadan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Bazı ödemeleriniz ve borçlarınız gündeme gelebilir. Bazı problemlerinizi mantık çerçevesinde değerlendiremeyebilirsiniz. Aşktan yana şanslı olacağınız bir dönem. Finansal gücünüzü toparlarken ekstra bazı ödemelerle boğuşmak durumunda kalmayın. Akılcı ve mantıklı yatırımlar bu dönemde sizi güçlendirebilir.

akrep burcu burç yorumları

Akrep burcu Şubat 2024 aylık yorumları

Akrep burç yorumları: Şubat ayında yeni bir eve taşınabilir, hukuki konularda mücadele verdiğiniz sorunlu işleri uzlaşı içinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Şimdi ilişkilerde karşılıklı özveri ve saygıyı koruyarak hareket etmelisiniz. Yaşam alanlarınızla ilgili değişikler ya da uzun vadeli düzenlemeler yapabilirsiniz. Ev ya da yerleşimle ilgili önemli kararlar vermeniz gerekebilir. Bazılarınız ev için harcama yapabilir. Veya ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızın hareketlendiği bir dönemdesiniz. Bu nedenle belki bir süredir eve çok zaman ayıramamış olabilirsiniz. Aslında ev ve yerleşim konusunda bir süredir bazı sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bu sorunlar artık geride kalmak üzere.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Aile meclisinde yoğun bir iletişim trafiği yaşanabilir. Dengeli ve ölçülü bir üslup kullanmanız halinde hem sizi hem de ailenizi mutlu edecek gündemler oluşturabilirsiniz. Var olan sorunlarınızın çözümü için hem akılcı hem de herkesin özgürlüğünü besleyecek kararlar almanız ve uzlaşmacı bir duruş sergilemeniz oldukça önemli. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte birbirinizin hayatına dokunmalı ve bağlarınızı güçlendirmelisiniz. Maddi konularda da hesabınızı aynı pratikle yapmalısınız. Bu pratik sizi ileride sıkıntıya sokacak harcamalardan uzak tutacaktır.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Ev hayatınızda yeni bir dönem başlayabilir. Evinizi değiştirmek veya ev içinde yeni düzenlemeler yapmak gündeminizde olabilir. Aile içinde veya eşinizle, partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi daha özgür bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Partneriniz veya ortağınızla olan ilişkinizde ani gelişmeler yaşanabilir. Aile, ev ve ebeveynlerle ilgili yeni kararlar alınabilir. Sağlık konularını ihmal etmemeye dikkat. Bu dönemde ev, aile, emlak, taşınma gibi konular gündeme gelebilir. Yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Parasal sorunları geride bırakabilirsiniz.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. aile hayatınızda da dinamik bir döneme giriş yapacaksınız. Bu süreçte, aile üyelerinizle daha fazla zaman geçirme ve onlarla daha yakın ilişkiler kurma şansı bulacaksınız. Evinizle ilgileneceğiniz bir dönem. Bu nedenle işyerindeki ajandanızı biraz rahatlatmanızda fayda var. Ufak tadilatlar, elektrik ve teknoloji bağlantılı alet edevatın yenilenmesi gibi işleri yapabilirsiniz. Aynı zamanda sosyal çevrenizde daha aktif olma ve etkileşimde bulunma arzunuz yükselecek.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Ailenizi mutlu edebilir ve dolayısı ile sizde mutlu olabilirsiniz, ailenize hediyeler alabilir, onlara destek olabilirsiniz pek çok konuda. Ailenizle daha keyifli ve mutlu olabileceğiniz durumlar oluşabilir, onlarla birlikte vakit geçirmek önümüzdeki ortalama bir ay hayattan çok daha fazla keyif almanızı sağlayabilir. Bunun yanı sıra yaşadığınız alanı, evi, odanızı düzenleyebilir, boyayabilir, yeni eşyalar alabilir, kendinizi mutlu edebileceğiniz bir şekilde dekore edebilirsiniz.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili bazı sorunlar gündeminize gelebilir. Küskünlükler ve kırgınlıklarınızı sonlandırmak isteyeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar dâhil olabilir. Bu sizi farklı bir döneme sürükleyebilir. İlişkilerinizde farklı bazı kararlar içinde olabilirsiniz. Finansal anlamda bazı hedefler belirleyebilirsiniz. Kariyerinize yönelik önemli gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Sizlerin de gayret göstermesi bu alanda oldukça önemli.

 

yay burcu burç yorumları

Yay burcu Şubat 2024 burç yorumları

Yay burç yorumları: Bu ay büyük değişimler ve fırsatlar sizleri karşılıyor. Yolculuklar yurt dışı kaynaklı gelir ve eğitimler ön planda olacak. İş ve aşk hayatınızda da emek verdiklerinizin karşılığını alma zamanı. Şimdi almak vermek dengesini sağlamalı önce kendinizi sevmeli ne kadar değerli olduğunuzu iş işten geçmeden fark etmelisiniz. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Kardeş ya da kuzenlerinizin hayatındaki önemli gelişmelerden siz de etkilenebilirsiniz. Onlarla ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu transit size yoğun bir iş ve eğitim trafiği getirmeye hazırlanıyor. İstediğiniz kadar hatta istemediğiniz bilgiye her an ulaşabilir, bunlardan yola çıkarak kendinize yeni alanlar oluşturabilirsiniz. Özellikle sosyal medya aracılığıyla bir fark yaratabilir, bu yoğun temponuza fayda sağlayan bir anlam katabilirsiniz. Bu alanda yaptığınız işler ya da eğitimler varsa, onları bir adım daha ileriye taşımak için daha uygun bir zaman dilimi gelene kadar bunu iyi değerlendirmelisiniz. Cevap vermek için değil anlamak için dinlediğinizde, yaşadığınız iletişim özgürlüğünü yakın çevreniz için de mümkün kıldığınızda ortaya çıkan sonuç sizi oldukça mutlu edecektir. Toplumsal konulara ve işlere olan yatkınlığınız, sizi bu konuda bir öncü haline getirebilir.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yakın çevreyle olan ilişkiler ve kardeşlerle ilgili konularda yeni kararlar alınabilir. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle ilişkilerin gündeminde olabilir. Yeni bir eğitime başlamayı planlayabilir ve hayata geçirebilirsiniz. İş ortamında beklemediğiniz bir gelişme yaşanabilir. Aşk hayatında ve çocuklarla ilgili konularda ani karar vermemeye dikkat. Artık daha güçlendiğiniz ve haklılığınızın anlaşıldığı bir dönemdesiniz. Yeni teklifler alabilirsiniz.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Hayatınıza daha fazla hareketlilik gelecek ve yeniliklere açık olacaksınız. Sosyal çevrenizde aktif olma ve farklı insanlarla bağlantı kurma arzunuz artacak. Mars’ın Kova etkisi, size grup etkinliklerine katılma ve topluluk içinde liderlik etme şansı tanıyacak. Aynı zamanda, kariyer ve hedeflerinizle ilgili konularda da cesaretiniz artacak, yeni projelere yönelme isteğiniz güçlenecek.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle çok daha uyumlu ve de keyifli birliktelikler geçirebileceksiniz. Eğitimle ilgili konularda genel anlamda destekleyici etkiler devrede olacak ve ay sonuna kadar belki de önümüzdeki ay için tatil planları yapabilirsiniz.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Kariyerinizle ilgili sizi engelleyecek koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli bazı kararlar sizleri bekliyor. Hayal kırıklıklarınızı artık unutmalısınız.

oğlak burcu burç yorumları

Oğlak burcu Şubat 2024 aylık yorumları

Oğlak burç yorumları: Şubat ayı itibariyle genel olarak hayatınızla ilgili yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Yaşamınızı yeniden yapılandırmak için kendiniz ile yüzleşin kendi değerlerinize ne kadar çok sahipseniz, o kadar özgür ve mutlu olacaksınız. Yaşamında sizi finansal kazanımlara götüren orijinal bir fikir ortaya çıkabilir. Bu iş fikrini gerçekleştirmeye yönelik bir program hazırlayabilir ve uygulamaya alabilirsiniz. Yeni yatırım kararları alabilir veya yöneticilerinizle maaş artışı veya terfi konuşmaları yapabilirsiniz.

5 Şubat itibariyle Merkür Kova burcuna geçerek finansal özgürlüğünüzü ilan etmenize yardımcı olacak. Bu transit aynı zamanda kişisel kaynaklarınıza maddi değer algınızla sahip olmaya çalışırken toplum yararına çalışmalar yapmanızı da destekleyecektir. 23 Şubat’a kadar devam edecek bu süreç yatırım kaynaklarınızı değiştirirken farklı ticaret anlaşmaları için de ortam sağlayacaktır. Bugüne kadar üstünde durmadığınız ya da fark etmediğiniz özellikleriniz, koşullarınız varsa şimdi onlar birer birer sahne alıyor. Bunu yalnızca bir iş ve para kaynağı olarak düşünmeyin. Alım satım işlemleriniz için de oldukça karlı zamanlar yaşayabilirsiniz. Geniş ve akılcı fikirlerle dolu bir zihinle hamle yapmak size ummadığınız kapılar açabilir. Yine de anlık hata yapma riskini her zaman hesaba katarak hareket etmeye çalışmalısınız.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Maddi konular ve kendimizi değerli hissetmek için yaptıklarımızla ilgili yeni kararlar alınabilir. Aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda sağduyulu davranmaya özen göstermelisiniz. Finansal konular, yatırım ve gelirler ön planda olacak. Para kazanmak adına çevrenizden destek alabilirsiniz. Sizi siz yapan değerlerinize özelliklerinize inanmaya başlama zamanı kurallara uymayan ya da başkalarına mantıklı gelmeyen şeylerin sizin için ne kadar önemli olduğunu fark etmelisiniz.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Mars, yaratıcılığınızı ve liderlik yeteneklerinizi ön plana çıkartabilir, iş alanında yenilikçi çözümler üretebilirsiniz. Aynı zamanda, maddi konularda daha cesur ve girişimci adımlar atabilir, finansal açıdan daha güçlü bir duruma gelebilirsiniz. Çevrenizi genişletmek için sosyal bir kelebek olun. Gelen davetleri geri çevirmeyin, evde oturmayın ve bol bol partilere katılın. Böylece, gelecek planlarınızı, ideallerinizi netleştirebilmek için başkalarından fikir ve fırsatları da öğrenme şansınız olacaktır.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. Para ile ilgili konularda genel anlamda şanslı etkiler altında olacaksınız. Daha çok lüks şeylere ve güzellik gerektiren konulara para harcayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ay sonuna kadar harika hediyeler de alabilirsiniz! Kazancınız bu süreçte artmaya başlayacak, alım ve satım işlerinden de kar elde edebilirsiniz.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yükseköğretim ve eğitim hayatınızla ilgili önemli konularınız gündemde olabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz ama kararsız da kalabilirsiniz. Önünüzü göremediğiniz bazı yeni yollar ve başlangıçlar hayatınızda gündem maddesi oluşturabilir. Şartlarınızı oluştururken çok dikkatli olmanızda fayda var. Geleceğe yönelik hangi noktada olmanız gerektiğine karar vermeli ve mantıklı riskler almalısınız.

kova burcu burç yorumları

Kova burcu Şubat 2024 burç yorumları

Kova burç yorumları: Bu ay birçok gezegen hareketi sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Güneş, Merkür, Mars, Venüs ve Yeni Ay Kova burcunda hareket edecek. Son derece yoğun etkiler alıyorsunuz. Kendini rahatlıkla güçlü ve özgün bir şekilde ifade edebileceğiniz bir dönemde olacaksınız. Özgüveniniz yüksek olabilir. Kendinizi merkeze alan önemli yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Olayları kontrol etmeye çalışmak yerine akışa bırakmanızda fayda var. Yaşamınızda pek çok alanda en iyi noktaya gelmek için gökyüzü sizi kuvvetli bir şekilde destekliyor olacak.

5 Şubat itibariyle burcunuza geçecek Merkür, ilk anlarından itibaren değer verdiğiniz ve hayat amacı olduğunuz konuları konuşmak ve yaygınlaştırmak konusunda size yardımcı olacaktır. Fikirlerin ve çözümlerin havada uçuşacağı bu zaman diliminde, herkesin sizi anlıyor olması ya da anlamaya başlaması kendinizi ifade ederken zorlanmayacağınızı gösteriyor. Ama siz yine de anlaşılır bir dil tercih etmelisiniz.23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte size kendinizle ve çevrenizle ilgili bir şeyler keşfetme olanağı verebilir.

Dış görünüşünüzden olaylara bakış açınıza kadar atacağınız her adımda bir ekol haline gelebilirsiniz. Konuşan ve konuşulan biri olmak, sosyal çevrenizde bir değişiklik yapmanızın önünü açabilir. Beklemediğiniz anlarda beklemediğiniz bağlar kurulması mümkün olabilir. Karar vermekte zorlanırsanız mutlu eden ve besleyen bir birliktelik olup olmadığını düşünmeniz gerektiğini kendinize hatırlatmalısınız.

9 Şubat’ta yine sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. İdealleriniz, amaçlarınız, hayalleriniz, sosyal gruplar ve arkadaşlıklar, sevindirici ve mutlu edecek haberler gibi konularda önemli yeni deneyimler yaşatabilir. Kişisel imajınız ve insanlara göründüğünüz tüm yönlerinizin daha yumuşak ve çekici bir hale gelebilir. İlişkilerinizdeki dinamizm ve aşk sizleri şaşırtacak noktada olabilir. Eski ya da çıkmaz bir noktada olan ilişkilerinizi sonlandırma zamanı geldi. Özgürleşmek gerçek sizi yaşamaya başlamak için. Şimdi negatif insanlardan uzaklaşma arınma zamanı sizler için.

Finansal konularda yanılgıya düşmemek için özen göstermenizde fayda var. Mesleki ve ailevi konularda yaşadığınız sorunlardan sıyrılın ve kendinizi düşünerek kararlar alın. Kendimize ait bedensel ve psikolojik konularla ilgili yeni adımlar atmak istenebilir. İletişim konularında fevri olmamaya dikkat. Yeni olan her şey size iyi gelecek. Ancak bir yerlerde birilerine özgürlük sağlarken başka bir alanda baskıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

13 Şubat’ta Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Atılım, mücadele, dinamizm getiren kırmızı gezegen Mars her konuda size güç verirken, sizden tek bir şey ister: Cesaret. İlk adımı atmayı başkasından beklemeyip kendiniz yaptığınızda sihirli bir formül gibi tüm kapıları açabilirsiniz. Fiziksel, ruhsal, zihinsel gelişmeleri başlatacak önemli bir dönem içinde olacaksınız. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmeniz size bağlı.

16 Şubat’ta Venüs de sizin burcunuzda transit yapıyor. Güzelliğiniz ile etrafınızı adeta aydınlatacaksınız, doğal bir çekim alanı oluşturacaksınız, fiziki anlamda güzelleşmek adına adımlar atabilirsiniz, saç renginizi değiştirebilir, estetik operasyon yaptırabilirsiniz ya da ne bileyim, güzelleşmek uğruna ne gerekiyorsa araştırıp yaptırabilirsiniz. Aşkı hayatınıza daha rahat çekeceksiniz, şöyle ki siz aşık olan değil olunan taraf olacaksınız. Flörtler peşi sıra! Bu süreci iyi değerlendirmeye bakın. Daha eğlenceli, sosyal, dışa dönük ve hayattan çok daha fazla keyif alabileceksiniz.

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç. Bu dönemde sizden borç isteyen yakın çevrenizden birileri olabilir. Şartları pek sağlam olmayabilir verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz. Bu konuda daha öngörülü olmalısınız. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesi. Yepyeni bir kariyer yolculuğuna çıkıyor olabilirsiniz. Yeterli donanım ve bilgi içindeyseniz kendinizi iyi bir başarıya hazırlıyor olacaksınız.

balık burcu burç yorumları

Balık burcu Şubat 2024 aylık yorumları

Balık burç yorumları: Şubat ayında gizli kalmış durumlar ve göz ardı edilen meselelerle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Bazılarınız bir inziva tatiline katılabilir. Bu süreçte ruhsal konularda okumalar yapabilir ya da bunlarla ilgili bir eğitim alabilirsiniz. Bazılarınız terapiye yönelebilir. Belki de sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Bu dönemde mahremiyetin önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Özellikle iş yeriniz ve iş arkadaşlarınızla ilgili konularda dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Merkür 5 Şubat itibariyle Kova burcuna geçerek iç dünyanızdaki yolculuğunuza farklı bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor. Doğruyu yanlışı güçlenen sezgilerinizle daha rahat görebilirsiniz. Olumsuz konuşmalar ya da saklı kalmış can sıkıcı konularla ilgili bir iletişimin ortasında kendinizi bulabilirsiniz. 23 Şubat tarihine kadar devam edecek bu süreçte yalnız kalmayı, endişeleriniz ya da kendinize sakladığınız fikirleriniz üzerinde planlamalar yapmayı tercih edebilirsiniz. Dolayısıyla dışa vurmak istediğiniz her konu için uygun bir zaman dilimi ve üslup belirlemeniz adınızı “kazananlar” listesine ekleyecektir. Bu da ileriye dönük bir yaşam felsefesi oluşturmak, günlük hayatınızı buna göre şekillendirmek demek oluyor. Ruhunuzu ve bilinçaltınızı ne ile donatacağınıza iyi karar vermelisiniz.

9 Şubat’ta Kova burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Yeni girişimlere yönelik başlangıçlar yapmadan önceki bir hazırlık süreci gibi düşünebilirsiniz bu Yeni Ay dönemini. İçe dönerek kendinize dair değerlendirme yapmak isteyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki konular özel hayatınızda yaşanan haksızlıklara dur deme zamanı oynanan oyunları bozacak haklılığınızı ortaya koyacaksınız. Kendinize güvenin ve hakkınız için mücadele edin.

Beklenmedik harcamalara dikkat edin. Bu dönemde hayalleriniz, duygusal kimliğiniz, bilinçaltınız, baskı hissettiğiniz konular, bağımlılıklar ve ruhsal arınma gibi konular ön planda olacak. Yeni bir iş kurabilir ya da yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Derinliklere inmek için meditasyon yapmak iyi gelebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

13 Şubat’ta Mars Kova burcuna geçiyor. Finansal hedeflere odaklanmak ve girişimci ruhunuzu ortaya koymak bu dönemde daha kolay hale gelebilir. Ancak, ani kararlar verirken dikkatli olmak ve riskleri değerlendirmek önemli olacaktır.

16 Şubat’ta Venüs Kova burcuna geçiyor. İlişkilerde kriz zamanlarına işaret ediyor. Eğer bir ilişkiniz var ise bu süreçte ilişkinizin seyrini, sizi sevip sevmediğini sorgulayabilir, gereksiz kıskançlık ve kaprisler yapabilirsiniz. İlişkilerden yana pek şanslı bir dönemde değilsiniz doğruyu söylemek gerekir ise, ha şöyle bir şey olabilir gizli pek de etrafınız tarafından onaylanmayacak ilişkilere çekilebilirsiniz. Özellikle Venüs’ün bu transiti zamanında cinsel yolla bulaşabilen hastalıklara karşı da dikkatli olmakta yarar var.

 

24 Şubat’ta Başak burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yeni ilişki fırsatları da gündeminizde olurken, var olan ilişkilerinizde bazı kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Geçmiş dönemlerde kariyerinizde yaşadığınız olayların artık çözüme ulaştığını görmeniz sizi motive edecek ve farklı girişimlere doğru itecektir. Negatif insanlardan uzaklaşmak istediğiniz bu dönem şans sizden yana olacaktır. Artık hayatınızda pozitif bir yönelim içinde olacaksınız. Sağlığınızı toparladığınız yaşamanızı kuvvetlendirdiğiniz çok özel bir dolunay zamanındasınız. Bu dönem sözlerinize ve ifadelerinize dikkat edin ve güzel şeyler dileyin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum