Süleyman Soylu,Cumhuriyet gazetesini hedef aldı.

Sözcü ve Karar'dan sonra Soylu'nun yeni hedefi o gazete İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü ve Karar’dan sonra Cumhuriyet gazetesini hedef aldı.

Süleyman Soylu,Cumhuriyet gazetesini hedef aldı.
11 Mayıs 2021 - 10:40 - Güncelleme: 11 Mayıs 2021 - 23:13

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sözcü ve Karar’dan sonra Cumhuriyet gazetesini hedef aldı.

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından Cumhuriyet gazetesinin birinci sayfasında yer alan fotoğraflara ilişkin “Bir mafya pisliğinin hezeyanlarıyla terörle mücadele tarihimizin en Şanlı Komutanına çamur atan, ortakları HDPKK için intikam alan, Cumhuriyet gazetesi; Sizin tarihiniz, derin, kirli ve karanlık ilişkiler tarihidir Türkiye eski Türkiye değil Hesabını hukuk önünde vereceksiniz” ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

Cumhuriyet gazetesinin haberinde, “Sedat Peker’in Elazığ’da Yeldana Kaharman’ın şüpheli ölümüne ilişkin Mehmet Ağar’ın oğlu AKP milletvekili Tolga Ağar’ı suçlamasının ardından iddiaları yalanlayan Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin’in, Ağarların ardından çete raporunda adı geçen Selahattin Yılmaz ve Galip Öztürk’le de fotoğrafları çıktı” ifadeleri yer aldı.

İşte o gazete:

 

SÖZCÜ VE KARAR GAZETELERİNİ HEDEF ALMIŞTI

Soylu, Sözcü ve Karar gazetelerini hedef almıştı. Bakan Soylu, iki gazetenin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "arkadan ellerini bağladın" haberleri hakkında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"Sözcü gazetesi dün Karar gazetesi bugün. Yalan söylemeyi iftira atmayı demokrasi olarak tarif eden, tüm kavramları iğdiş eden hastalıklı zihniyet... Aynı yalanı yazmak ve yaymakta bir sakınca görmüyorlar... Mübarek gün, Allah’a havale ediyorum..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum