Süper Lig 'de Cumartesi sonuçları

Aytemiz Alanyaspor 1 - 1 Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 0 - 1 Atiker Konyaspor Trabzonspor 2 - 5 Kasımpaşa

Süper Lig 'de Cumartesi sonuçları
05 Mayıs 2018 - 21:29 - Güncelleme: 05 Mayıs 2018 - 21:35
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Aytemiz Alanyaspor, Osmanlıspor’u ağırladı. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.

Aytemiz Alanyaspor ile Osmanlıspor Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.

Alanyaspor maçta 1-0 öne geçse de Osmanlıspor beraberlik golünü ikinci yarıda buldu. Mücadele 1-1 tamamlandı. Aytemiz Alanyaspor'un golü Emre Akbaba'nın ayağından geldi, Osmanlıspor'un golünü ise Ceyhun Gülselam kaydetti.

Bu sonucun ardından Aytemiz Alanyaspor 36, Osmanlıspor ise 33 puana yükseldi.

 

Alanyaspor gelecek hafta Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Osmanlıspor ise Beşiktaş'ı konuk edecek.

Öte yandan maçı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da izledi.

 

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kardemir Karabükspor, Atiker Konyaspor’u ağırladı. Karşılaşma konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de Sergen Yalçın ile iyi bir çıkış yakalayan ancak yenilmezlik serisi Bursaspor maçında bozulan Atiker Konyaspor ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor ile deplasmanda oynadığı maçtan altın değerinde bir galibiyetle döndü: 0-1

Maça etkili başlayan Konyaspor, Fildişili yıldızı Moryké Fofana'yla 32 ve 34'te çok net iki gol pozisyonundan faydalanamadı.

35'nci dakikada ise ceza sahasına soldan giren Fofana, Anton Kravchenko'nun kendisini düşürmesi sonucu takımına penaltı kazandırdı. Topun başına geçen Samuel Eto'o penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

 

Devre arasına bu skorla girilirken ligden düşmesi kesinleşen Karabükspor, ikinci yarıda da hiçbir varlık gösteremedi ve mücadele Konyaspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Konya, bu sonuçla puanını 35'e yükselterek kümede kalma yolunda çok önemli bir adım attı.

Trabzonspor-Kasımpaşa maçı, tarihi bir mücadeleye sahne oldu. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Trabzonspor-Kasımpaşa mücadelesinde tam 7 gol atıldı ve Kasımpaşa, Trabzonspor'u 5-2 mağlup ederek müthiş bir galibiyete ulaştı. Kasımpaşa'da Trezeguet, attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle maça damga vurdu. Trabzonspor'da Okay ve Hubocan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.


Bu sezon beklediği çıkışı gerçekleştiremeyen, ligin bitimine 2 hafta kala Avrupa kupalarına katılmak isteyen Trabzonspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Medical Park Stadı'nda oynanan çılgın mücadeleyi konuk ekip 5-2 kazandı.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu ve Hubocan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kasımpaşa'da Trezeguet, 2 gol 3 asist ile 5 golün tamamına direkt katkı yaptı.

 

Bu bol gollü galibiyet sonrası Kasımpaşa puanını 43 Trabzonspor 49 puanda kaldı.

Maça hızlı başlayan Kasımpaşa, 11. dakikada Diagne'nin golüyle 1-0 öne geçti. Trabzonspor bu gole 6 dakika sonra Novak ile karşılık verince skor 1-1 oldu. Kasımpaşa'da Trezeguet 22. dakikada attığı golle takımını bir kez daha öne geçirdi: 1-2 İlk yarıda son sözü 45+1. dakikada attığı golle Mensah söyledi.

Karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip 3-1 önde tamamladı.

Trabzonspor ikinci yarıya golle başladı. Bordo-mavili ekipte ikinci kez sahneye çıkan Filip Novak attığı golle farkı 1'e indirdi: 2-3 Çılgın maçta goller arka arkaya gelmeye devam etti. Trezeguet 59. dakikada farkı yeniden 2'ye çıkardı: 2-4 Zorlu mücadelede son sözü ilk golü atan Diagne söyledi. Senegal oyuncu 74. dakikada kendinin ikinci takımının ise 5. golüne imza attı. 2-5



Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kasımpaşa sahadan 5-2'lik üstünlükle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum