Survivor 2022 All Star'dan İlk Görüntüler

Survivor 2022 All Star'ın çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde başladı. Acun Ilıcalı da Instagram hesabından Survivor'dan ilk canlı yayınını yaptı

Survivor 2022 All Star'dan İlk Görüntüler
12 Ocak 2022 - 18:23 - Güncelleme: 13 Ocak 2022 - 08:44

Survivor All Star heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Aylar sürecek zorlu macera için yarışmacılar geçtiğimiz gün Dominik'e uçtu. Temmuz ayına kadar devam edecek olan Survivor'ın çekimleri başladı

Survivor'daki ilk oyun için alana gelen ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları Instagram canlı yayınında görüntülendi. Ilıcalı'nın paylaştığı video dakikalar içinde yüz binlerce defa izlendi.

Ilıcalı'nın canlı yayınında Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'nın olmayışı dikkat çekti. İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. İki kez test yaptıran Nisa ikisinde de pozitif çıktı.

Bölükbaşı'nın yerine yarışmaya yedeklerden Yağmur Bandana dahil oldu. Gelen bilgilere göre, 10 günlük karantina sürecini tamamlayan Nisa yarışmaya sonradan dahil olacak.

Survivor All Star ünlüler takımında, Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yer alıyor.
Gönüllüler takımı kadrosu ise Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Aydemir'den oluşuyor.

POLEMİKLER BAŞLADI
Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor, bu yıl All Star bölümüyle ekrana gelecek. İlk bölümü 15 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak, eski yarışmacıların mücadele edeceği yarışma başlamadan polemikler başladı


YORUMLAR

  • 0 Yorum