Survivor İsmail Balaban Nişanlısından Ayrıldı mı? İlk Açıklama Geldi...

Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, ‘Nişanlısından ayrıldı mı?’ sorusuna ilk kez cevap verdi.

Survivor İsmail Balaban Nişanlısından Ayrıldı mı? İlk Açıklama Geldi...
06 Temmuz 2021 - 20:26 - Güncelleme: 07 Temmuz 2021 - 09:44
Survivor 2021'in şampiyonu İsmail Balaban’ın, ekranlara yansıyan telefon görüşmesinden sonra nişanlısından ayrılıp ayrılmadığı merak konusu olmaya devam ediyor. Balaban, yarışmanın bitmesinden bu yana konuyla ilgili ilk kez konuştu.

“MEMLEKETE GİDİNCE…”

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye samimi açıklamalarda bulunan İsmail Balaban, “Adadayken annenle telefon konuşmanda, nişanlınla ailen arasında bir sorun yaşandığını öğrendin. Şimdi durum nasıl?” sorusuna yanıt verdi: “Daha konuşmadık. Memlekete gidince hem ailemle hem onunla görüşeceğim.”

“YANSITMAMAYA ÇALIŞTIM AMA…”

Gence’nin “Zor muydu o dönem?” sorusuna da cevap veren Balaban, şu ifadeleri kullandı: “İletişim oyununda annemle konuşacağımı duyunca çok sevindim. Ama annem bir anda telefonda ağlamaya başladı. Çok üzüldüm, ağladım, etkilendim ama güçlü kalmaya çalıştım. ‘Bir şeyler yaşanmış ama bu adada bir hedefim var’ diye düşündüm. Dışarıya yansıtmamaya çalıştım ama zordu."

NE OLMUŞTU?

Yarışmacı İsmail Balaban'ın annesi Ümmü Gülsüm Balaban, telefonda oğlunun nişanlısı için, "Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan" şeklinde konuşmuş ve sözleri gündem olmuştu.

İsmail Balaban olayın ardından, nişanlısı Gamze Atakan ile konuştu. İsmail Balaban annesiyle nişanlısı arasında yaşanan olayları bu defa nişanlısı Gamze Atakan'dan dinledi.

İsmail'in nişanlısı Gamze Atakan, “Herkesin sağlığı yerinde, kimsenin bir sağlık problemi yok. Elimizde olmayan sebeplerden dolayı çok talihsiz bir olay oldu. Senle İstanbul'a gittiğimizde benim görünmemden başlayan bir problem oldu. Nişanlı olduğun ortaya çıkmasın, nişanlı olduğun için SMS gelmez gibi olaylar döndü. Gülsüm anneme böyle şeyler söylemiş etraftan insanlar. Konu bu. İsmail zaten orada başarısıyla öne çıkacak insan, bunları düşünmüyor. Dışarıdan insanlar annene böyle şeyler söylemiş. Akrabalar, eş dost böyle söylemiş.” şeklinde konuşmuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum