Survivor macerası başlıyor!

Dominik'e giden Survivor All Star yarışmacılarından veda mesajları

Survivor macerası başlıyor!
11 Ocak 2022 - 09:11 - Güncelleme: 11 Ocak 2022 - 16:15

Survivor All Star heyecanı 15 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Survivor'da geçtiğimiz yıllarda yarışan sevilen isimlerin yeniden mücadele edeceği yarışmanın çekimleri de önümüzdeki günlerde başlayacak. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımlarında mücadele edecek olan 26 yarışmacı, Dominik'in yolunu tuttu. Sevilen yarışmacılar Instagram hesaplarından veda paylaşımları yaptı.

Survivor 2022 All Star yarışması için geri sayım başladı. Aylar sürecek zorlu macera için yarışmacılar Dominik'e uçtu. Sevdiklerine sosyal medyadan veda eden yarışmacılar paylaşımlarıyla öne çıktı. 15 Ocak 2022 tarihinde başlayacak olan Survivor All Star macerası Temmuz ayına kadar devam edecek.

ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLERDE KİMLER VAR?

Survivor All Star ünlüler takımında, Adem Kılıçcı, Çağan Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir ve Birsen Bekgöz yer alıyor.

Gönüllüler takımı kadrosu ise Gökhan Keser, Ogeday Girişken, Anıl Berk Baki, Hikmet Tuğsuz, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Yasin Obuz, Gizem Kerimoğlu, Berna Keklikler, Sude Burcu, Nisa Bölükbaşı, Evrim Keklik ve Seda Aydemir'den oluşuyor.

SURVIVOR ALL STAR YARIŞMACILARINDAN VEDA MESAJLARI

 

AYCAN YANAÇ


AYCAN YANAÇ
Civciviniz çok heyecanlı! Artık başlıyoruz yarım kalan hikayeme son yazmaya gidiyorum. Sizler için buradayım, sizleri her gün yanımda hissedeceğim dualarınızı eksik etmeyin hepinizi çok seviyorum.

EVRİM KEKLİK


EVRİM KEKLİK
Şu an kalbim göğüs kafesime sığmıyor keşke yanımda olsanız kalbimin hızını hissedebilseniz… Kendime inanarak güvenerek zor bir maceraya gidiyorum. Uzun bir süre zorlukları aşıp derin bir nefes aldıktan sonra yanınıza geleceğim. Ama orada da aldığım her nefes de sizi unutmayacağım.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN


ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN
Uslu bir çocuk olursan ‘Şirinler’i görür müsün’ bilmem ama dikkatli bakarsan bazı şeyleri fark edebilirsin. Mesela efendi olmanın gereksiz atar yapmaktan daha kıymetli olduğunu, güçlü görünmek ile gerçekten güçlü olmak arasında dağlar kadar fark olduğunu, paylaşmanın sahip olmaktan daha büyük olduğunu, yalnız yiyenin yalnız öldüğünü, yaşamanın sadece nefes alıp vermekten ibaret olmadığını, kendini olmadığın gibi gösterip üstünlük kurmanın aşağılık, takdir etmenin ise bir erdem olduğunu, paranın onur ve şeref satın alamadığını , başarıyı hak etmenin başarılı olmaktan daha önemli olduğunu, merhamet etmeyene merhamet edilmediğini, kısa çöpün uzun çöpten hakkını aldığını, susmanın boş konuşmaktan daha dolu olduğunu, yeri gelince masaya vuranın masa sahibi olandan daha güçlü olduğunu, inandığın şeyi sonuna kadar savunarak ölmenin kabullenerek köle gibi yaşamaktan daha asil olduğunu, hayatın kısa olduğunu , inanmanın başarmanın yarısından fazla olduğunu, meyve veren ağacın taşlandığını, fakat güneşin balçıkla sıvanmadığını, Allah isterse imkansız denen şeylerin de hepsinin olduğunu fark edebilirsin. Birbirinden değerli yarışmacılar ile harika bir All Star sezonu bizleri bekliyor. Rabbim herkesin ailesine sabır, biz yarışmacılara sağlık versin. Önce Allah’ın izni, sonra sizlerin desteği ve vereceğimiz güçlü mücadele ile şampiyon olmaya gidiyorum. Canım eşim Serap, biricik oğlum Aslan ve siz değerli takipçilerim ile kocaman bir aileyiz oğluma söz verdim üzgün bakmayacağım.

ADEM KILIÇCI


ADEM KILIÇCI
Hüzünlü bir akşamüstü, yurda veda ederken. Birlikte çıktığımız son yolculuğumuza kalbimde sizlerle gidiyorum. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadınız şimdi de yalnız gitmiyorum. Bu yola kazanmayı hayal ederek, kaybetmeyi de göze alarak çıktık. Zor ve uzun bir serüven bizi bekliyor. Ulaşılması gereken bir hedef, verilmesi gereken bir mücadele ve kazanılması gereken bir All Star şampiyonluğu var… Unutmayın; yeni bir hedef, yeni bir mücadele, yeni bir şampiyonluk bizi bekliyor.

BATUHAN KARACAKAYA


BATUHAN KARACAKAYA
Batuhan kaçar... Dualarınızı eksik etmeyin sizleri çok seviyorum her şey çok güzel olacak inşallah..

BERKAN KARABULUT


BERKAN KARABULUT
Hayatımın en büyük dönüm noktalarından birindeydim, hayalini kurup yola koyulduğumda. Başlarda büyük hayal kırıklıklarıyla dolu anlarda kendimi şanssız hissedip pes etmenin köşelerinde dolaştığım da oldu, umudumla beraber gururumun kırıldığı anlarım da… Her seferinde alnıma yazdığımı gerçekleştirebilecek gücün hem içimde hem kalbimde mevcut olduğunu hissettim. Çevremde tekrar deneyip hüzünlenmemden korkan dostlarım varken ben her defasında vazgeçmemek için sebepler buldum. Yeri geldi ağırlıkları göğüslemem gerekti, yeri geldi yalnız başıma yürümem gerekti, yeri geldi sessizlik içinde durup düşündüm olduğum yerde… Başarmak için zor olanı yapmaktan başka çaremin olmadığı anlarda kulağımın dibindeki şeytanı değil de kalbimi dinledim hep. ‘Sabret’ dedim, ‘dayan’ dedim. ‘Hayallerinin peşini bırakma’ dedim… Bugün olduğum yere kolay gelmedim. Hayalimin gerçekleşmesi için karşıma çıkabilecek tüm zorluklara hazırım. Hayatın tüm mucizelerine kucak açtım. İnandığım her şey için tekrardan savaşmaya ve kazanmaya gidiyorum. Biliyorum ki her hikâyenin bir sonu vardır. Benim hikayemin sonu aklıma koyduğum gün belliydi. Sadece gerçekleşeceği günü bekliyordu… İyi dilekleriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

ELİF GÖREN


ELİF GÖREN
Mücadeleler içerisinden bir mücadele daha. Hayatım boyunca alışık olduğum şeylerden birisi bu “mücadele etmek”! Hayatımın her sürecini hak yemeden, kimsenin üzerine basmadan, saygısızlık yapmadan ve en önemlisi de bana yapılsa bile aynı şekilde karşılık vermeden geçirdim. Bundan sonrası için de planım bu! Survivor 2022 boyunca tüm emeğimi parkurlara ve takım arkadaşlarıma vereceğim. Bizler oyunun içerisindeyiz ancak asıl kahramanlar izleyen, en az bizim kadar heyecanlanan ve emek veren sizlersiniz. Tüm yarışmacı arkadaşlarıma mutlak sağlık ve güzel bir sezon diliyorum. Sizlere de gönülden destekleriniz için tekrar ve çokça teşekkürler. Eksik olmayın, dualarınızı esirgemeyin. Güzel günler göreceğiz hep birlikte…

SEMA AYDEMİR


SEMA AYDEMİR
Hadi bakalım. Bize açlıklar size afiyetler…. Döndüğümde isterim hepsinden! Bizim yerimize yiyin, için, gezin, sevdikleriniz yanınızdayken kıymetini bilin.

SEDA OCAK


SEDA OCAK
Gün geldi, en sevdiklerimize veda etme vakti. Uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Öncelikle hakkımızda hayırlısı olsun. Tüm sevenlerim arkadaşlarım dostlarım şunu bilsin ki… karakterimden asla ödün vermem, kimsenin hakkını yemem, oyun telaşı dışında kimsenin kalbini bilerek kırmam, canını yakmam. Sadece ben değil herkes hata yapabilir. Sevenlerimden tek ricam bu bir yarışma ben kiminle ne yaşarsam yaşayayım benim için kimsenin kalbini kırmamaları. Hepinizi çok seviyorum. Ben elimden geleni yapacağım sonuç hayırlısı. Tüm arkadaşlarıma sağlıkla bitirdiğimiz, hak edenin kazandığı bir sezon diliyorum. Allah’a emanet olun.

HİKMET TUĞSUZ


HİKMET TUĞSUZ
Bu gece Dominik’e gitmek üzere Türkiye’den ayrılıyoruz. Şampiyonluk hedefiyle gittiğim bu yarışma boyunca siz beni izleyeceksiniz ancak ben sizlerle görüşemeyeceğim, sizinle konuşamayacağım ve haberlerinizi alamayacağım. Umuyorum ki daha önceki tüm hatalarımdan ders alıp onları tekrar etmeden şampiyonluk hedefime ulaşacağım. Kalbinizin, duanızın ve desteğinizin hep benimle olacağını biliyorum. Ben de hepinizi aklımda ve kalbimde taşımaya devam edeceğim. Ben hedefime ulaşıp geri dönene kadar kendinize iyi bakın.

ANIL BERK BAKİ


ANIL BERK BAKİ
Sevgili dostlar; Güzel bir sezon bizi bekliyor. En iyilerle yarışmaktan her zaman keyif aldım, almaya da devam edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın. Desteğinizi her an arkamda hissetmekten büyük güven duyuyorum. Sizden tekrar ricam; sosyal medyada nefret ve kin söylemlerinden kaçınalım, her zaman kendimize yakışanı yapalım. Bırakın biz adada yarışalım. Burada da başkalarının yanlışlarından değil, kendi doğrularımızdan beslenelim. Kimseye kötü söz veya yakıştırma yapmayalım. Sizi seviyorum... Kalın sağlıcakla…

SUDE BURCU


SUDE BURCU
İnanın her şey o kadar kısa ve öz ki… Çok heyecanlı ve sabırsızım, tecrübelerimi yanıma aldım hayat boyu bildiğim şeyi yapmaya “mücadele etmeye” gidiyorum. Sonu zafer olan hisleri biliyorum. Şimdi yeni bir zafer için uçuyorum. Gözümün önünde bir kare var ona beraber şahit olmak için en iyinin iyisi olmak lazım. Siz sevenlerimin desteği benim için çok değerli, ben orda siz burada aynı hedef için var oluyoruz. Bütün yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum