Tarkan'dan Enes Kara çağrısı: Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin...

Tarkan, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Enes Kara'nın kaldığı cemaat yurdunda yaşadığı baskıları ve gelecek kaygısını anlatıp yaşamına son vermesi hakkında paylaşım yaptı. Tarkan, "Unutmayınız ki asli görevimiz çocuklarımızı korumak, kollamaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirmek değildir" dedi.

Tarkan'dan Enes Kara çağrısı: Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin...
12 Ocak 2022 - 10:19 - Güncelleme: 12 Ocak 2022 - 14:57

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma, "Enes Kara'nın intihara sürüklenip hayatına son vermesine ne kadar üzüldüğümü anlatamam" diyerek başlayan Tarkan, "Ne yazık ki Enes Kara'nın durumunda olup korku içinde, baskı altında yaşayan, yaşam sevincini ve umudunu kaybetmiş, çaresiz binlerce genç var ülkemizde" dedi.

"Ey analar babalar! iş işten geçmeden çocuklarınızın duygu ve düşüncelerine hassasiyetle, sevgiyle kulak verin, koşulsuzca yanlarında olun" diyerek anne ve babalara çağrı yapan Tarkan açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Özgür iradelerine, istek ve seçimlerine saygı duyun.
Önceliğimiz onların mutluluğu olmalıdır. Yaşadıkları hayat onların hayatıdır.
Cocuklarınız ne sizin malınızdır ne de size aittir.
Onlar, biz anne babalar vesilesiyle dünyaya gelmiş
özgür ruhlardır. Çocuklarınızın ışığını söndürmek yerine bırakın o ışıkla aydınlanlatsınlar yüreklerimizi.

Tarkan, açıklamasını "Unutmayınız ki asli görevimiz çocuklarımızı korumak, kollamaktır. Bağnaz ve yobaz zihniyetlerin sömürülerine hizmet ettirmek değildir" dedi.

Mansur Yavaş’tan Enes Kara çıkışıMansur Yavaş’tan Enes Kara çıkışı

Saadet Partisi Sözcüsü: Enes'in vefatında hiç kimse kendisini ‘sorumsuz’ görmesinSaadet Partisi Sözcüsü: Enes'in vefatında hiç kimse kendisini ‘sorumsuz’ görmesin


YORUMLAR

  • 0 Yorum