Tayfun İKAN, ilk kurgu romanı "HABERCİ" ile karşınızda...

Yıllarca eğlence sektörünün en önemli isimleri arasında yer alan Tayfun İKAN, ilk kurgu romanı “HABERCİ” ile karşınızda

Tayfun İKAN, ilk kurgu romanı "HABERCİ" ile karşınızda...
01 Aralık 2019 - 22:16
1 Eylül 2014 Dünya Barış Günü’nde yayın hayatına başlayan Aralık Kitap, Her Yaşam Yazılmaya Değer Hikâyelerden Oluşur anlayışıyla yola çıkmıştır.

Kişisel ve toplumsal barışın ve mutluluğun, insanların öz sevgisi ve öz saygısı ile mümkün olduğu gerçeğinden hareketle yayıncılık yapan Aralık Kitap, hafif, eğlenceli, anlaşılır ve kişisel hikâyeleri okunur nitelikte kitaplara dönüştürerek, okuyucuyla buluşturmayı öncelemektedir.

Ek te görsellerini yolladığımızı ve kısa bir süre öncesine kadar sanat dünyasının en gözde organizatörlerinden biri olarak popüler dünyanın içinde yer alan Tayfun İkan, ilk kitabı “HABERCİ” ile karşınızda.

2019 yılının çok satan kurgu romanı olarak raflarda yerini alan “HABERCİ” kısa sürede okurdan büyük ilgi görerek bu yıla damgasını vurmuştur.

Ünlü isimlerle çalışan ve birçok büyük organizasyona imza atan yazar Tayfun İkan, ilk yazarlık denemsini meslek hayatında edindiği tecrübeler üzerine kurmak yerine bir kurgu roman çalışmasına imza atmıştır.

Kitabı okumaya başladığınızda sizde öyküden ve kahramanlarından biri olmayı seçecek ve kitabı bitirdiğinizde sizde bu romanın bir kahramanı olacaksınız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum