Tembel Kadınların Zorluklarla Dahice Başa Çıkma Yolları

Kadın olmak zor zanaat, hele bu doludizgin giden çılgın devirde! En zor şartlarda bile bakımlı olmamız ve iyi görünmemiz bekleniyor. Sorun şu ki, biz de insanız ve uyumak istiyoruz! Bu, günlük yaşam mücadelelerinde mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

Tembel Kadınların Zorluklarla Dahice Başa Çıkma Yolları
31 Ocak 2020 - 09:18
1. Zincirleme alarm kurmak1Sabahları saçımızı başımızı düzeltip insan içine çıkacak hale gelebilecek kadar erken kalkabilmek için beşer dakika aralarla 5 tane alarm birden kurarız.



2. Hayatın gerçeklerini kabul etmek2Söz saçımızdan açılmışken, saçımızın asla reklamlardaki gibi mükemmel görünmeyeceğini ve onu olduğu gibi kabul edeli uzun zaman olmuştur.



3. Hile yapmak mecburen3Kuru şampuan günümüzü aydınlatan, kalbimizi ısıtan bir aşık gibidir.



4. Kalın giyinmeye bayılmak4Havalar soğumaya başladığında içimizi bir neşe kaplar. O bol kazakların altında pijamamız mı var, yoksa sütyen takmamış mıyız, kim nereden bilecek? ;)

 



5. Sabahları kendine ayırabilecek kadar zamana sahip kadınlara içten içe uyuz olmak.5O yüz konturu videolarını uygulamak için bir saat erkenden kalkmak lazım yahu. Biz saçımızı tarayacak zamanı zor buluyoruz.



6. Bakım sorunlarından kaçmada uzman haline gelmek6Sabahları ne giyeceğimizi seçmek epey zor ve hassas bir işlemdir; özellikle de tıraşsız bacaklarımızı gizlemek istiyorsak.



7. Bazen bir heves bakım yapmaya başlayıp bitmek bilmediğini görünce yarıda bırakmak7Uzun saçınızı maşayla düzgün şekilde kıvırmak reklamlarda söyledikleri gibi öyle beş dakikamızı değil, rahat yarım saatimizi alır. Yarısı kıvrılmış saçların moda olması için dua ederiz.



8. Ancak önemli bir durum olduğunda bakımın hakkını sonuna kadar vermek8Hafta içi “doğallığı” çok seven dış görünümünüz hafta sonu geldiğinde şekilde tavan yapabilir. Motivasyon meselesi :)



9. Tırnaklardaki ojeleri son dakikaya kadar tazelememek9Tırnaklarımızdaki yarısı soyulmuş oje kalıntılarının yeni bir tırnak süsü akımı olduğunu iddia edecek kadar ileri gidebiliriz.

 



10. Evsiz modasını şükranla benimsemek10Oh be! Yaşasın salaş şıklık! Geçirelim bol ve uzun kazakları üzerimize, kafaya da bir şapka. 5 dakikada hazırız!



11. Dağınık topuzdan şaşmamak11Hem çok havalı hem de muhteşem bir kirli saç gizleyici!



12. Kendinle barışık olmak12Sonuçta kendimizi kasmıyorsak demek ki o kadar da önemsemiyoruz ve böylesi çok daha havalı!

YORUMLAR

  • 0 Yorum