Tırnak serumları devrim yaratacak

CO Nail’s Effect Tırnak Bandı ile kozmetik sektörüne hızlı bir giriş yapan Nefes Kozmetik, 5 yeni ürün ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Tırnak serumları devrim yaratacak
25 Ekim 2019 - 07:53
Çift etkili tırnak serumları ile devrim yaratacak olan Nefes Kozmetik,  CO Nail’s Effect Tırnak serumları ile dünyada bir ilke imza atacak.

İçeriğindeki vitaminler ile tırnaklarınıza ihtiyacı olan her şeyi verecek olan serumlar, aromatik kokuları ve göz alıcı renkleri ile sizi büyüleyecek.

Sararan, kopan, kırılan tırnaklar CO Nail’s Effect Tırnak serumları ile sorun olmaktan çıkacak.

CO Nail’s Effect Tırnak serumlarının mucizevi etkileri sizleri şaşırtacak.

Kişisel bakım ürünleriniz arasında yerini alacak olan CO Nail’s Effect Tırnak serumları vazgeçilmezlerinizden olacak.

Unutmayın!

CO Nail’s Effect Tırnak serumları Watsons mağazalarında sizleri bekliyor.

Satış fiyatı: 19,90 TL

 

Kadınlar için en önemli şey güzelliktir!

Güzelliğin ilk kuralının sağlıklı ve bakımlı tırnaklara sahip olmak olduğunu bilen  Co Nail’s Effect çift etkili 5 farklı tırnak bakım serumunu kullanıcılarla buluşturuyor!

Kırılan, çatlayan ve sararan tırnaklar ile kanayan ve hasar gören tırnak etleri Co Nail’s Effect çift renkli tırnak serumları ile kabus olmaktan çıkacak.

İhtiyaçlarınız doğrultusunda seçtiğiniz Co Nail’s Effect  tırnak serumları kolay kullanımı ile vazgeçilmeziniz olacak.

Dikkat çekici renkleri ile sizi cezbedecek olan tırnak serumları, günlük bakımımınızın en etkili üyeleri arasına girecek.

Düzenli kullanımda tırnaklarda %60'a varan hızlı uzama sağlayan Co Nail’s Effect  tırnak bakım serumları, manikür sonrası yaşanan acıyı da en aza indirecek.

Co Nail’s Effect tırnak bakım serumları Watsons mağazalarında 19,90 TL’lik fiyatı ile satışa sunulacak.

5 farklı içerikteki Co Nail’s Effect tırnak bakım serumlarını bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.nefeskozmetik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

1) PORTAKAL - KERATİN

Co Nail’s Effect 'portakal-keratin' çift etki tırnak bakım serumu içeriğindeki portakal ile tırnak derilerini güçlendirirken, keratin etkisi tırnakları hızlı uzama sağlar, parlak bir görünüme kavuşturur.

2) LAVANTA - ALOE VERA

Co Nail’s Effect 'lavanta-aloe vera' çift etki tırnak bakım serumu formülündeki lavanta özleri ile tırnakları hastalıklara karşı korurken, aloe vera sararma ve kırılmaların önüne geçer.

3) LİMON - ALOE VERA

Co Nail’s Effect 'limon - aloe vera' çift etki tırnak bakım serumu limonun güçlü etkisiyle tırnakların koparak kırılmasına son verir. Aloe vera ise sararmaların önüne geçer.

Resim önizlemesi

4) BUĞDAY  - KANTARON

Co Nail’s Effect 'buğday - kantaron' çift etki tırnak bakım serumu buğdayın zengin içeriği sayesinde zayıf tırnakları güçlendirir. Kantaronun iyileştirici özelliği tırnak etlerini hastalıklara karşı korur.

5) AVAKADO - KERATİN

Co Nail’s Effect 'avakado-keratin' çift etkili tırnak bakım serumu nemlendirici özelliği ile tırnak etlerini korur. Formülündeki keratin, tırnakların parlak bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Resim önizlemesi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum