Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor evinde Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Rodallega, Trabzonspor'u öne geçirirken, Bursa 1 puanı son dakikalarda Lima'nın golüyle kurtardı. Trabzonspor bu sonuçla üst üste 3. maçından da beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor
04 Kasım 2018 - 21:06 - Güncelleme: 05 Kasım 2018 - 08:36
Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında Bursaspor'u konuk etti. Maça ev sahibi takım hızlı başladı. 8. dakikada Sosa'nın nefis şutunda Bursa kalecisi Okan topu güçlükle çeldi.

Dakikalar 15'i gösterdiğinde Trabzonspor, Burak Yılmaz'la golü buldu ancak hakem pozisyonda ofsayt olduğuna karar verdi. Ataklarını sürdüren Bordo-Mavililer 2 dakika sonra Onazi'yle bir pozisyondan daha yararlanamadı.

 

BRK

Mücadelenin 25. dakikasında Trabzonspor aradığı golü Rodallega ile bularak devreye 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Trabzonspor'da 53. dakikada Burak Yılmaz kaleci Okan'la karşı karşıya pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

Deplasmanda gol arayan Bursaspor'da savunma arkasına sarkan Latovlevici dönerek vurdu, top Onur'dan sekti. Arkadan gelen Badji topa dokundu ancak Onur bir kez daha kalesinde devleşerek topu kornere çeldi. 86'da bu kez Ertuğrul'un sert şutunda Onur yine kurtardı ancak dönen topu Lima ağlara göndermeyi başardı ve durumu 1-1'e getirdi.

 

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 16, Bursaspor ise 13 yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum