Trabzonspor 4 - 1 Antalyaspor

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor evinde Antalyaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta Nwakaeme, Ekuban, Olcay Şahan ve Murat Cem'in golleriyle 4-1 mağlup etti. Antalyaspor'un tek sayısını ise Doukara kaydetti.

Trabzonspor 4 - 1 Antalyaspor
05 Nisan 2019 - 23:37
Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın açılış maçında Trabzonspor ile Antalyaspor karşılaştı. Trabzonspor maça etkili başlasa da maçta ilk golü bulan Antalyaspor oldu. 9'da Trabzon savunmasının hatasında Hakan Özmert, Doukara'yı gördü. Fransız golcü düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 13'te Antalya ikinci gole yaklaştı ancak Amilton'un vuruşu direkten geri geldi.

Toparlanan Trabzonspor'da 21. dakikada Olcay Şahan'ın ceza sahasına çevirdiği topu kale önünde Nwakaeme ağlara gönderdi ve durum 1-1 oldu. Trabzonspor dakikalar ilerledikçe üstünlük golü için bastırmaya başladı. 32'de Yusuf Yazıcı'nın volesi az farkla dışarı gitti.

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

37'de yine kontra atağa çıkan Antalya'da Doukara kaleci Uğurcan'ı geçti ancak Hüseyin son anda araya girerek mutlak bir golü önledi. Dakikalar 41'i gösterdiğinde ise Ekuban'un çaprazdan vuruşu direğin dibinden dışarı gitti ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci devreye de hızlı başlayan Trabzonspor, 58. dakikada Abdülkadir'in şutunda direkten dönen topu Ekuban'ın tamamlaması sonrası 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. 68'de ise Nwakaeme'nin yarattığı pozisyonda Olcay topu ağlara gönderdi ve Trabzonspor 1-0 geriye düştüğü maçta 3-1 öne geçti.

Az ama etkili gelen Antalyaspor'da 76'da Serdar Özkan'ın şutunu kaleci Uğurcan müthiş tokatladı, 1 dakika sonra ise Doukara'nın röveşatası yan ağlarda kaldı.

90+4'te Murat Cem, Trabzonspor'un 4-1'lik galibiyetini ilan eden isim oldu ve Trabzonspor üst üste 3. maçını kazanarak puanını 46 yaparken, Antalyaspor ise 35 puanda kaldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum