Trabzonspor taraftarı el sallamak için bir saat soğukta bekledi

Trabzonspor takım otobüsünü soğuk havada el sallamak için bekleyen taraftar, sosyal medyada gündem oldu.

Trabzonspor taraftarı el sallamak için bir saat soğukta bekledi
14 Şubat 2020 - 10:21 - Güncelleme: 14 Şubat 2020 - 11:24
Ziraat Türkiye Kupası’nda Trabzonspor, dün Erzurumspor ile karşılaştı. Mücadele için 12 Şubat’ta Erzurum’a giden Trabzonspor kafilesini soğuk havada bekleyen genç bir taraftar, sosyal medyada gündem oldu.

TWİTER’DA PAYLAŞTI



Trabzonspor takım otobüsünün Erzurum’a gideceği güzergah üzerindeki bir evde oturan taraftar takımının o yoldan geçeceğini öğrenince kapı önünde beklemeye başladı. Erzurum’un karlı ve soğuk havasına aldırmadan Trabzonspor otobüsünün geçmesini bekleyen bordo mavili taraftarın kardeşi o anları fotoğraflayarak Twitter’da paylaştı.

GÖRÜNTÜLERE DUYARSIZ KALMADILAR 



Kardeşinin Trabzonspor takım otobüsüne el sallamak için dışarıda beklediğini yazan Şeymanur Kaya’nın Twitter’dan yaptığı o paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı. Bordo mavili taraftarın o görüntülerine Trabzonspor Kulübü yöneticileri ve kaleci Uğurcan Çakır da duyarsız kalmadı. Genç taraftara ve kardeşine ulaşan Trabzonspor yöneticileri Erzurum maçında kendilerini statta ağırladı.

İMZALI FORMA GÖNDERECEKLER



Karadeniz ekibinin Milli kalecisi Uğurcan Çakır da Twitter hesabından o paylaşımı alıntılayarak ‘Güzel yürekli kardeşim, tüm takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Çok duygulandırdın bizi’ ifadelerini kullandı. ;







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum